web analytics
Sunteți aici
Home > LOCURI DE MUNCĂ > Transportatorul Skiptrans, cu sediul în Cluj-Napoca, angajează 100 de şoferi pe autocamioane de mare tonaj

Transportatorul Skiptrans, cu sediul în Cluj-Napoca, angajează 100 de şoferi pe autocamioane de mare tonaj

Skiptrans, membră a Jost Group, companie internaţională de transport situată în Luxemburg şi Belgia, recrutează 100 de şoferi pe autocamion/maşină de mare tonaj, potrivit AJOFM (Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă) Cluj.

Candidaţii trebuie să aibă minim şcoala profesională şi vechime de un an în domeniu, iar contractul se va încheia pe perioadă nedeterminată, potrivit AJOFM Cluj. Skiptrans operează transport naţional şi internaţional de marfă din industria alimentară, textilă, chimică, industria construcţiilor, a lemnului, oţelului şi a deşeurilor.

Compania Skiptrans SRL, cu sediul în Cluj-Napoca, a avut anul trecut o cifră de afaceri de 204,8 mil. lei (44,8 mil. euro), un profit net de 12,1 mil. lei (2,7 mil. euro) şi un număr mediu de 645 de angajaţi, potrivit site-ului Ministerului Finanţelor. Compania a fost înfiinţată în anul 2007 la Cluj-Napoca şi este membră a Jost Group, companie internaţională de transport situată în Luxemburg şi Belgia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW