28.7 C
Cluj-Napoca
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALRegina Maria deschide în decembrie spitalul de 15 mil. euro din Cluj-Napoca

Regina Maria deschide în decembrie spitalul de 15 mil. euro din Cluj-Napoca

Reteaua de sănătate Regina Maria va inaugura in 12 decembrie la Cluj-Napoca primul spital privat cu servicii integrate din Transilvania, in urma unei investitii de 15 milioane de euro. Spitalul va deservi atat pacientii din Cluj-Napoca, cat si din judetele limitrofe.

Cu o suprafata de 7.000 mp, noul centru medical regional va oferi o gama complexa de specialitati medicale, axate pe chirurgia minim-invaziva laparoscopica, printre care: ginecologie, chirurgie generala, chirurgie pediatrica, ortopedie. In plus, spitalul va dispune de maternitate, un centru de imagistica, un laborator integrat de analize medicale, un ambulatoriu multi-disciplinar si camera de garda.

In Cluj, reteaua de sanatate Regina Maria opereaza deja doua clinici multidisciplinare, un laborator de analize medicale, un Centru specializat in Diabet, Nutritie si Boli Metabolice coordonat de Prof. Dr. Academician Nicolae Hancu, un Centru de Medicina Muncii si un Centru de Kinetoterapie si Recuperare Medicala. De asemenea, Reteaua reuneste o echipa puternica de peste 100 de medici cu experienta pe toate specialitatile medicale.

Consultanta juridica pentru semnarea acestui parteneriat a fost asigurata de RTPR Allen & Overy pentru Reteaua de sanatate REGINA MARIA si de PeliFilip SCA pentru domnul Horia Ciorcila. Proiectul de arhitectura a fost conceput de firma Arhimar Cluj, iar project managerul este compania Verbau Cluj.

Regina Maria deservește peste 2,2 milioane de pacienți 

Reţeaua de sănătate Regina Maria este operatorul de servicii medicale private din România ce reunește peste 4.600 de angajați și colaboratori în cele 40 de locații proprii din Bucureşti şi din ţară. Regina Maria deservește peste 2,2 milioane de pacienți şi are un portofoliu de peste 430.000 de abonamente medicale.

În cifre, rețeaua de sănătate Regina Maria înseamnă: 40 de locații proprii, 4 spitale, 3 centre cu spitalizare de zi, 2 maternități, 8 campusuri medicale, 11 centre de imagistică, 20 laboratoare de analize, bancă proprie de celule stem și peste 180 de policlinici partenere în țară. Totodată, Regina Maria este prima companie care a introdus în România conceptul de abonamente medicale pentru companii, în urmă cu peste 20 de ani, și care a lansat prima gamă de pachete medicale destinate IMM-urilor și startup-urilor, indiferent de numărul de angajați.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments