18.7 C
Cluj-Napoca
miercuri, iulie 24, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALArădeanul Valentin Morar dezvoltă un proiect mixt de 62 mil. euro în...

Arădeanul Valentin Morar dezvoltă un proiect mixt de 62 mil. euro în Timişoara

Grupul de firme Wallberg, deţinut de omul de afaceri Valentin Morar, continuă expansiunea în sectorul imobiliar cu un nou proiect în Timişoara, XCity Towers, o investiţie de peste 62 milioane euro, din care prima etapă va reprezenta 36 milioane euro, pentru care a contractat  o finanţare de 5,8 milioane euro de la Garanti Bank.

Proiectul va totaliza 955 de apartamente în 8 clădiri cu regim de înălţime P+15, respectiv P+10. Pentru această investiţie, dezvoltatorul a contractat o finanţare de 5,8 miliaone euro de la Garanti Bank. XCity Towers va fi dezvoltat în zona de nord a Timişoarei (Cartierul Bucovina), în apropierea clădirii de birouri Vox Technology Park, cu acces uşor spre zona centrală a Timişoarei.

Prima clădire, Tower 1 a fost deja pusă în vânzare şi va cuprinde 135 de apartamente, 114 parcări exterioare şi 50 de parcări acoperite, dar şi o suprafaţă de 542 mp destinată spaţiilor comerciale şi de birouri. Lucrările de construcţie au început la finalul verii, iar livrarea este programată pentru vara anului 2020.

”Suntem încântaţi să anunţăm prelungirea parteneriatului pe care l-am încheiat încă din 2015 cu Garanti Bank. Pentru noi este esenţial să ştim că ne putem baza pe un partener financiar care înţelege şi susţine antreprenoriatul, care înţelege şi răspunde nevoilor noastre în timp util, luând în considerare dinamica activitatii noastre”, a spus Valentin Morar, CEO Wallberg, companie care a finalizat în acest an proiectul premium Arad Plaza, situat în centrul Aradului.

Wallberg Properties a dezvoltat peste 150.000 de mp

Wallberg Properties reuneşte un grup de companii de dezvoltare imobiliară coordonat de antreprenorul Valentin Morar, activ pe pieţele locale din 2004. Portofoliul companiei include 6 proiecte în Arad, dintre care Arad Plaza şi Bourgeoise Residence finalizate recent, un proiect de vile din Cluj-Napoca, un proiect finalizat în anul 2012 în Braşov, dar şi ansamblul Sunny Ville din Braşov cu prima etapă încheiată, iar a doua aflată în fază de construcţie. Pe segmentul rezidenţial, grupul a dezvoltat peste 150.000 de mp, cu o valoare de piaţă estimată la peste 90 de milioane de euro.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments