web analytics
Sunteți aici
Home > ANUNȚURI > Gizella, o femeie de 38 de ani din Cluj, are nevoie de ajutor pentru şansa la viaţă

Gizella, o femeie de 38 de ani din Cluj, are nevoie de ajutor pentru şansa la viaţă

Gizi este o femeie tănâră, de 38 de ani, din Cluj-Napoca, diagnosticată în urmă cu puțin timp cu sindromul ALL (Acute Lymphoblastic Leukemia), leucemie limfoblastică acută. După o serie întreagă de teste și analize, ea a fost sfătuită să înceapă imediat tratamentul de chimioterapie.

Din cauza faptului că nu poate fi tratată corespunzător în România și luând în considerare următorul pas necesar din punct de vedere medical, transplantul de măduvă osoasă, familia a decis ca tratamentul să aibă loc la Spitalul Sheba din Israel. Unitatea medicală din Israel este avizată de specialiștii hematologi din România.

Tratamentul de chimioterape a început în data de 18 octombrie. Costurile lui depășesc cu mult potențialul financiar al familiei. Doar tratamentul oncologic în sine costă în jur 65 000 de dolari, în timp ce prețul transplantului de măduvă osoasă va ajunge la 200 000 de dolari, din cauza faptului că – din nefericire – membrii apropiați ai familiei nu sunt compatibili ca donatori.

Căutările pentru găsirea posibililor donatori abia au început, iar procesul va crește semnificativ costurile totale cu aproximativ 75.000 de dolari. Așadar, donațiile voastre vor fi folosite pentru căutarea posibilelor donatori de măduvă osoasă și pentru intervenția medicalăm pentru transplantul în sine.

Dacă aveți posibilitatea, vă rugăm să vă înregistrați ca donatori de celule stem pentru că voi înșivă puteți salva vieți! (httpa://www.dkms.de/en sau https://www.registru-celule-stem.ro/)

Atât Gizella, cât și familia și prietenii ei, trec acum nu doar printr-o grea încercare emoțională, cât și printr-una financiară. Conlucrând împreună, însă, oamenii au puterea de a schimba radical cursul unei vieți.

Sperăm ca prin această campanie să o putem ajuta cu adevărat pe Gizi. Avem convingerea că orice donație, oricât de mică ar fi ea, reprezintă un pas sigur în drumul spre însănătoșire.

Așadar, cei care doresc să facă o diferență și să acorde sprijin financiar, pot face acest lucru depunând orice sumă în următoarele conturi bancare:

  • EURO: RO39BTRLEURCRT0203758001
  • RON: RO89BTRLRONCRT0203758001
  • Titularul contului este Majthenyi Ingber Eniko. 

Help Gizi to beat Leukemia

Vă mulțumim anticipat pentru ajutorul vostru!

Menționăm faptul că toate actele medicale și dovada costurilor de spitalizare există! Cazul este unul real și cât se poate de urgent!

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW