Industrial Park din Brașov, dezvoltat de grupul ICCO pe o suprafaţă totală construită de 115.000 mp, a ajuns la 10 ani de la înfiinţare la peste 5.000 de locuri de muncă și afaceri de aproximativ 600 mil. euro.

Stadiul actual de dezvoltare al Industrial Park Brasov cuprinde 10 hale de producție cu o suprafață totală construită de 115.000 mp și un grad de ocupare de 100%. Clienții Industrial Park Brasov sunt companii românești și străine ce au decis să își dezvolte activitatea în Brașov, generând până acum peste 5.000 locuri de muncă și o cifră anuală de afaceri de aproximativ 600 mil. euro.

”Le mulțumesc colegilor mei, clienților noștri și mulțumesc Unicredit Leasing pentru faptul că împreună am reușit să transformăm un vis într-un proiect funcțional. Evident că nu ne oprim aici și dorim să ne extindem. Avem infrastructura pregătită pentru dublarea parcului și căutăm noi clienți care să intre în familia Industrial Park Brasov”, a declarat Călin Costan, director general Industrial Park Brasov.

Situat în centrul României, la intersecția marilor axe rutiere și feroviare și în apropierea viitorului aeroport internațional, Industrial Park Brasov beneficiază de acces facil dinspre orașele Brașov și Ghimbav, infrastructură completă de utilități, precum și acces la forță de muncă calificată. Fondat în 2008, Industrial Park Brasov este o investiție a grupului ICCO, situată la 7 km distanță de orașul Brașov.

Articole similare

Lasă un răspuns