web analytics

De la Cluj în Bucureşti: Lanţul de cafenele Narcoffee Roasters se extinde cu două unităţi în Capitală

Lanțul de cafenele de specialitate Narcoffee Roasters, deținut de către Marcelus Suciu, fondatorul Marty Restaurants și Dan Isai, fondatorul Salad Box, a inaugurat două unităţi în Bucureşti, în urma unei investiţii totale de 150.000 de euro.

Reţeaua numără şapte unităţi, dintre care şase în Cluj-Napoca şi Bucureşti şi o franciză în Praga. Antreprenorii rămân optimişti cu privire la extinderea reţelei şi sunt de părere că Bucureştiul are un potenţial ridicat în acest sens. Aceştia preconizează inaugurarea a altor două sau trei locaţii, în zone cheie din Capitală. Pe termen mediu, Narcoffee Roasters vizează francizarea conceptului şi în SUA.

De altfel, conceptul urmează să fie extins şi la nivel naţional, existând deja discuţii pentru Braşov, Timişoara, Sibiu şi Alba Iulia, dar şi pe plan extern, în Londra şi Praga. Reţeaua de cafenele de specialitate a înregistrat afaceri de 3 milioane de lei în primul an de la lansare pe piaţă, prima unitate fiind inaugurată la începutul anului trecut, în Cluj-Napoca.

Narcoffee Roasters este un concept de cafenele de specialitate fondat de către antreprenorii Marcelus Suciu şi Dan Isai, cu o investiţie iniţială de 500.000 euro, sumă necesară pentru extinderea reţelei în Cluj şi Bucureşti.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW