web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Producătorul de lacuri şi vop­sele Azur din Timişoara a avut la nouă luni afaceri de 26 mil. euro

Producătorul de lacuri şi vop­sele Azur din Timişoara a avut la nouă luni afaceri de 26 mil. euro

Producătorul american de lacuri şi vop­sele Azur din Timişoara a avut în primele nouă luni ale acestui an o ci­fră de afaceri de aproximativ 121,9 mil. lei (peste 26 mil. euro), mai mult cu cir­ca 4% faţă de aceeaşi perioadă a anu­lui trecut, scrie Ziarul Financiar. Compania estimează până la fi­na­lul anului în curs afaceri totale de 164 mil. lei (peste 35 mil. euro).

”Anul acesta am ieşit pe piaţa de pro­duse de lubrifiere pentru prelucrări me­canice. Avem un start pozitiv şi ne dorim să creştem pe această piaţă. Pro­du­sele sunt după o tehnologie din SUA, iar faptul că producem în Ro­mâ­nia anunţă o flexibilitate în soluţionarea ce­rerilor dinspre piaţă” au declarat oficialii com­paniei Azur, citaţi de ZF.

Compania comercia­li­zea­ză lacuri şi vopsele sub mărcile Roua, Evrika, Edil, brandul Qtek şi sistemul de nuanţare Natura. Vânzările la export au cres­cut în 2017 cu 12%, susţinute atât de proiectele existente, cât şi de unele colaborări demarate anul trecut.

Azur exportă în principal pe piaţa europeană, în ţări precum Germania, Franţa, Anglia, Elveţia, Finlanda şi Ungaria, potrivit datelor anterioare. Subsidiara locală a ICC Industries INC New York a ajuns în prezent la 348 de angajaţi şi vrea să mai recruteze operatori în producţie şi logistică.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW