web analytics
Sunteți aici

Lanţul hotelier Continental are în plan extinderea în Cluj-Napoca

Lanţul hotelier Continental, unul dintre cele mai mari de pe piaţa locală, cu aproape 2.000 de ca­mere, controlat de Radu Ena­che, negociază în prezent achiziţia unor terenuri şi a unei clădiri în Cluj, potrivit Ziarului Financiar. Continental a operat în primele nouă luni din acest an cu un grad mediu de ocu­pare de 75% şi a avut venituri rea­lizate în creştere cu 7%.

”Avem apetit pentru dezvoltarea în provincie, purtăm patru negocieri pentru terenuri în Cluj şi pentru o clădire ce ar trebui să treacă în re­conversie. Vrem să adăugăm 150 de ca­mere noi lanţului anul viitor”, a spus antreprenorul Radu Enache, citat de ZF.

În total, lanţul Continental Hotels operează 14 unităţi de cazare deschise sub brandurile Continental, Hello Hotels şi Ibis. Din lanţ fac parte unităţile Grand Hotel Continental (5 stele) din Capitală, dar şi hoteluri cu un număr mai mic de stele.

”Pe 15 noiembrie finalizăm renovarea ho­telului Continental din Târgu-Mureş, îl recla­sificăm de la trei la patru stele sub bran­dul Forum. Am renovat camerele şi zonele pu­blice. Am renovat şi hotelurile Con­ti­nen­tal Forum (4 stele) din Arad, Oradea şi Si­biu. În acest an nu mai avem alte renovări în plan”, a mai spus Enache.

Afaceri de 118 mil. lei

Anul trecut compania a finalizat cu afa­ceri de 118 milioane de lei şi cu un profit net de 4 milioane de lei, arată datele publice de la Ministerul de Finanţe. Lanţul avea anul trecut 838 de angajaţi. Radu Enache a intrat în acţionariat în momentul în care s-a făcut privatizarea lanţului hotelier în perioada 1994-1995.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW