web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Banca Transilvania a finalizat integrarea societăţii ERB Leasing

Banca Transilvania a finalizat integrarea societăţii ERB Leasing

Divizia de leasing financiar a Băncii Transilvania a finalizat procesul de integrare a societăţii ERB Leasing, achiziţonată de către BT în primăvara acestui an, odată cu preluarea Bancpost de la grupul grecesc Eurobank.

În urma integrării, clienţii ERB Leasing vor lucra cu BT Leasing şi vor avea acces atât la ofertele de finanţare BT Leasing, cât şi la oferta integrată a grupului financiar BT. Banca Transilvania a achiziţionat în aprilie 2018 Bancpost de la grupul elen Eurobank Group.

Bancpost a fost achiziţionată la 75% din valoarea activului net, pentru aproximativ 178,7 mil. euro. Pentru divizia locală de credite de consum a Eurobank ERB Retail IFN, Banca Transilvania a plătit 40,4 mil. euro, iar pentru compania de leasing ERB Leasing IFN 6,8 mil. euro.

Ulterior momentului achiziţiei a fost demarată integrarea Bancpost în Grupul Financiar Banca Transilvania, respectiv demersul de obţinere a aprobărilor din partea autorităţilor, luna martie 2018 venind cu aprobările de la BNR şi Consiliul Concurenţei.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW