-3.3 C
Cluj-Napoca
marți, decembrie 5, 2023
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALAfacerile furnizorului de echipamente Electroglobal Cluj au crescut cu 9% în primele...

Afacerile furnizorului de echipamente Electroglobal Cluj au crescut cu 9% în primele nouă luni

Furnizorul de materiale şi echipa­mente electrice Electroglobal Cluj a realizat în primele nouă luni o creştere de aproximativ 9% a afacerilor faţă de aceeaşi pe­rioadă a anului trecut, sus­ţinută în prin­cipal de pro­iec­te executate pen­­tru export şi de lu­crările la cheie în domeniul automatizărilor indus­triale, scrie Ziarul Financiar. Compania mizează în acest an pe o creştere procentuală de doi digiţi a cifrei de afaceri faţă de 2017.

Electroglobal a realizat anul trecut o cifră de afaceri de 98,7 mil. lei (21,6 mil. euro), un profit net de peste 5 mil. lei (apro­xi­mativ 1,1 mil. euro), cu un număr mediu de 93 de angajaţi, potrivit site-ului Ministerului Finan­ţelor.

”Cifra de afaceri din primele nouă luni ale acestui an a avut la bază extinderea com­petenţelor tehnice dar şi a proceselor noastre de business. Bazându-ne pe dorinţa clien­ţilor industriali de a se alinia la schim­bările pro­duse de revoluţia 4.0., am început să dez­vol­tăm şi proiecte de digita­lizare“, a spus Radu Ciorba, di­rec­tor executiv şi unul dintre acţio­narii Electro­global, citat de ZF.

Compania Electroglobal furnizează aparataj electric de joasă tensiune, motoare elec­trice, convertizoare de frecvenţă, auto­mate programabile, senzori, corpuri şi surse de iluminat, cabluri şi materiale de instalaţii, cola­borând cu clienţi din sectorul mate­rialelor de construcţii, energie, indus­trie, dar şi cu beneficiari direcţi, precum integratori de sistem şi instalatori.

Au ajuns la peste 120 de angajaţi

Electroglobal a ajuns în prezent peste 120 de angajaţi, de la începutul acestui an fiind recrutaţi 20 de oameni. Compania are sediul central în Cluj-Napoca şi puncte de lucru în Bucureşti, Bacău, Braşov şi Ploieşti, prin care asigură acoperire naţională pentru contactul direct cu beneficiarii.

Compania Electroglobal a fost înfiinţată în anul 2004 la Cluj, ca distribuitor de ma­teriale şi echipamente electrice ale unor importanţi producători europeni, fiind con­trolată în prezent de Radu Cristian Ciorba şi de Maksay Csaba, în condiţiile în care cel de-al treilea asociat, Ioan Ciorba, s-a retras în 2015 din companie. La momentul înfiinţării, Electroglobal era deţinută de patru antre­prenori (doi cetăţeni români şi doi cehi).

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments