8.6 C
Cluj-Napoca
joi, aprilie 25, 2024
Google search engine
AcasăLOCURI DE MUNCĂProducătorul de componente auto Quin angajează 100 de operatori în producţie

Producătorul de componente auto Quin angajează 100 de operatori în producţie

Producătorul german de volane şi elemente ornamentale pentru bord, uşi şi consola centrală a automobilelor Quin România, are disponibile până la finalul anului aproximativ 100 de locuri de muncă pentru operatori în producţie. În prezent, în fabrica Quin de la Ghimbav lucrează 1.500 de oameni la producţia de componente auto pentru Daimler, Volks­wagen, BMW, Audi, Porsche, Rolls Royce şi Opel.

”Fabrica din România este cea mai mare a grupului Quin, ajungând în momentul de faţă la un număr de 1.500 de salariaţi. Datorită noilor proiecte obţinute, Quin face în conti­nuare angajări, având nevoie de încă 100 de operatori în producţie până la finalul anului”, potrivit unui comunicat de presă al companiei Quin România.

Angajaţii companiei beneficiază de traininguri şi specializări, fie externe, fie la locul de muncă. Quin România are parte­neriate cu Şcoala Profesională Germană Kron­stadt (SPGK) şi cu diverse facultăţi şi licee din Braşov şi împrejurimi, pentru stagii de practică, dar şi pentru diverse alte proiecte.

Compa­nia produce în fabrica de la Ghimbav elemente de interior pentru autotu­rismele premium, cum ar fi ornamente de uşi şi bord, console de mijloc şi volane. Materialele utilizate în producţie sunt furnire de diferite esenţe, carbon, aluminiu şi material plastic special.

”Ca proiecte noi care vor intra în serie începând cu finalul acestui an, precum şi în următorii doi ani, putem aminti BMW Seria 3 şi Mercedes C-Class, acestea fiind cele mai mari proiecte ca volum de producţie şi de vânzări obţi­nute până acum de grupul Quin”, potrivit reprezentan­ţilor Quin România.

Mizează pe afaceri de 108 mil. euro

Compania estimează pentru anul în curs o cifră de afaceri de 108 milioane de euro. Compania este prezentă pe piaţa locală din anul 2003, ca subsidiară locală a grupului german Quin, care a fost achiziţionat în ianuarie 2015 de concernul chinez Joyson. Joyson Electronics, cu sediul ân Ningbo, China, deţine peste 100 de unităţi de producţie in 30 de ţări şi aproximativ 70.000 de angajaţi la nivel global.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments