web analytics
Sunteți aici

Producătorul de lactate Unilact Tran­sil­vania aşteaptă vânzări de 5 mil. euro

Producătorul de lactate Unilact Tran­sil­vania din comuna Unirea, judeţul Alba, care produce brânzeturi marca De la Fer­­­ma şi Pachet de Acasă, mizează anul a­cesta pe vânzări de 5 mil. euro, în creş­tere cu circa 20% faţă de anul prece­dent, potri­vit repre­zentan­ţilor companiei.

”Vindem în Auchan, Carrefour, Kauf­land, în HoReCa printr-un dis­tri­bui­tor din Bucureşti şi în 11 ţări din Europa, expor­tu­rile re­pre­­zen­tând 55% din busi­ness. Tre­buie să creş­­tem mai mult vân­zările pe intern, să nu ne dez­echi­librăm“, a spus Marius Bîcu, ac­ţio­narul ma­jo­ritar al com­pa­ni­ei Unilact Tran­silvania, fiul fondatorului.

Fabrica de lactate Unilact Tran­sil­vania procesează zilnic 15.000 de litri de lapte, materie primă pe care o transformă în circa 50-60 de tone de brân­zeturi. O parte din producţia Uni­lact este externalizată altor fabrici de lactate, precum Five Continents, Therezia Prod sau Simultan, care pro­duc caşcaval, smân­tâ­nă şi iaurturi sub bran­dul De la Ferma.

Unilact Transilvania este printre pu­ţi­nele mari afaceri antreprenoriale din indus­tria lactatelor cu acţionariat românesc care nu au fost preluate încă de multinaţionale.

Sursa: Ziarul Financiar

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW