-3.3 C
Cluj-Napoca
marți, decembrie 5, 2023
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALUrsus a închiriat o hală în parcul logistic CTPark Cluj ll din...

Ursus a închiriat o hală în parcul logistic CTPark Cluj ll din Floreşti, Cluj

Producătorul de bere Ursus Breweries a închiriat o hală de 8.000 mp în cadrul parcului logistic CTPark Cluj ll, situat în localitatea Floreşti, în apropiere de Cluj-Napoca.

Parcul de lângă Cluj, investiţie a dezvoltatorului de parcuri industriale şi logistice CTP, va avea o suprafaţă totală de 30.000 mp, construcţia derulându-se în trei etape, din care prima a fost finalizată în septembrie 2018. Celelalte două etape au fost deja demarate şi se află în diferite stadii de dezvoltare. Acesta este cel de al doilea parteneriat încheiat între CTP şi Ursus Breweries, după livrarea unui depozit de 14.000 mp în CTPark Timişoara II, în noiembrie 2017.

”Suntem încântaţi de extinderea parteneriatului cu Ursus Breweries, în zona de vest a ţării. CTPark Cluj II va fi unul dintre cele mai moderne parcuri şi oferă deja, în spaţiile finalizate, facilităţi la cele mai înalte standarde ale pieţei. Judeţul Cluj este una dintre zonele cele mai dezvoltate ale ţării, din punct de vedere economic. Numeroasele cereri pe care le-am primit de la clienţi din regiune, ne-au determinat să demarăm construcţia celui de-al doilea parc industrial şi logistic pe care îl deţinem aici, după cel din Apahida” a declarat Daniel Paraschiv, Business Development Manager pentru Transilvania al CTP Romania.

Producătorul de bere Ursus Breweries a avut anul trecut o cifră de afaceri record de 1,7 miliarde de lei, în creştere cu 4% faţă de 2016, iar în ultimii doi ani a raportat un profit net cumulat de 300 mil. lei, printre cele mai ridicate din întreaga industrie alimentară şi a băuturilor.

Compania are peste 1.400 de angajaţi şi deţine trei fabrici în Braşov, Timişoara, Buzău şi o microberărie în Cluj-Napoca. Brandurile-cheie din portofoliul producătorului  sunt Ursus, Timişoreana şi Ciucaş cărora li se adaugă şi mărci internaţionale ale grupului japonez Asahi, proprietar al Ursus Breweries.

CTP administrează peste 800.000 m² de spaţii logistice şi industriale de clasa A

Depozitele din CTPark Cluj II au o deschidere de 145,4 m şi o înălţime utilă de 12 m, ceea ce le va permite chiriaşilor să beneficieze de mai mult spaţiu de depozitare şi acces facil. Parcul este construit pe un teren cu o suprafaţă de 65.000 de m².  Acesta este al doilea parc dezvoltat în apropiere de Cluj-Napoca de CTP, primul fiind CTPark Cluj I, în Apahida.

În România, CTP este cel mai mare dezvoltator şi administrator de spaţii logistice şi industriale de clasa A, cu peste 800.000 m² suprafaţă închiriabilă, situaţi în zece oraşe: Arad, Bucureşti, Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Piteşti, Salonta, Sibiu, Timişoara şi Turda.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments