18.7 C
Cluj-Napoca
miercuri, iulie 24, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALNTT DATA Romania a înregistrat în primele 8 luni ale anului calendaristic...

NTT DATA Romania a înregistrat în primele 8 luni ale anului calendaristic 2018 o cifră de afaceri de 43 mil. EUR, în creștere cu 27% faţă de aceeași perioadă a anului precedent

În primele 8 luni ale anului compania NTT DATA Romania a atins o cifră de afaceri de 43 mil. EUR, cu o creştere de 27% comparativ cu primele 8 luni ale anului calendaristic precedent.

”Creşterea continuă înregistrată în ultimii ani a avut la bază extinderea competenţelor tehnice dar şi a proceselor noastre de business. Proiectele actuale sunt operate de o echipă formată din 1.700 de colegi, cu un nivel ridicat de senioritate. Odată accesată zona proiectelor de tip “premium”, cu o valoare adăugată superioară, am asigurat dezvoltarea solidă a companiei noastre, contribuind astfel şi la evoluţia industriei româneşti de IT”, a declarat Daniel Metz, CEO, NTT DATA Romania.

Parteneriatele cu diverse companii naționale și internaționale, poziționează NTT DATA Romania ca o companie cu o vastă expertiză în diverse industrii și care asigură o gamă variată de servicii: dezvoltare și integrare soluții software standard și individualizate, managementul aplicațiilor și suport, testare, asigurarea calității, consultanță IT și de business, servicii de securitatea informației și infrastructură etc.

Ponderea afacerilor pe piaţa locală a înregistrat o creştere semnificativă de peste 46%, atingând un procent de 28% din totalul cifrei de afaceri. Creşterea a fost generată în principal de proiecte din zonele de tehnologie Embedded şi IoT, SAP, precum şi din vânzările propriului sistem Clarvision ERP. Astfel, portofoliul a fost extins prin dezvoltarea unor parteneriate cu clienți de top, din industrii variante, precum: Premier Restaurants reprezentând McDonald’s Romania, EVW, Regina Maria, NOD, Romstal, Agricover, Eximprod, Valrom, GG Manufacturing, Vitall, Legume Fructe Buzău, THR Marea Neagră SA, Rondocarton SRL, Neptun, Electroutilaj, MA System, MB Metal Cutting Solutions, Mebant Perla, Electro System, Bega Tehnomet și altii.

Pe piaţa externă, au fost înregistrate creșteri semnificative în sectorul bancar, manufacturier dar şi din zona de tehnologie Embedded şi IoT. Printre clienţii câştigaţi de către NTT DATA Romania în ultimele 12 luni pe piaţa externă se numără: Brainloop AG, Quickline AG, Dürr Systems AG, Trimetis AG, SWIETELSKY Baugesellschaft m.b.H, Eramon GmbH, CAXperts, Optware GmbH, KSB Pumpen etc.

Pentru sfârşitul anului fiscal curent, care se încheie la 31 martie 2019,  NTT DATA Romania estimează o cifră de afaceri de circa 77 Mil. EUR, în creştere cu aproximativ 32% faţă de anul fiscal anterior.

Peste 1.700 de specialiști în România și Serbia

NTT DATA Romania este furnizor și integrator de soluții și sisteme IT complexe având o echipă de peste 1.700 de specialiști în România și Serbia, specialiști care activează pe proiecte diverse în industriile Automotive, Banking, Manufacturing, Energy and Utilities, Public Sector & Utilities, Retail, Transportation & Logistics.

Portofoliul companiei include o gamă variată de servicii precum: dezvoltare și integrare soluții software standard sau individualizate, managementul aplicațiilor și suport, testare, asigurarea calității, consultanță IT și de business, servicii de securitatea informației și infrastructură etc.

NTT DATA  – Trusted Global Innovator face parte din grupul NTT (Nippon Telegraph and Telephone), unul din liderii ICT (Information and Communication Technologies) la nivel global, cu peste 283.000 de angajați și un portofoliu larg de soluții globale de infrastructură, comunicații și servicii IT.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments