1.7 C
Cluj-Napoca
joi, februarie 22, 2024
Google search engine
AcasăANUNȚURICOMPANIA ENEL ENERGIE, PREZENTĂ ÎN CLĂDIREA DE BIROURI UBC 1 A ANSAMBLULUI...

COMPANIA ENEL ENERGIE, PREZENTĂ ÎN CLĂDIREA DE BIROURI UBC 1 A ANSAMBLULUI OPENVILLE TIMIŞOARA (P)

Din această toamnă, în clădirea de birouri United Business Center 1 (UBC 1) a ansamblului mixt Openville funcţionează noul sediu din Timişoara al companiei Enel Energie. Cel mai mare furnizor de energie din România a închiriat un spaţiu de 430 mp în imobilul office finalizat în decembrie 2017, lângă Iulius Mall Timişoara. UBC 1 are o suprafaţă închiriabilă de 13.000 mp şi reprezintă a doua clădire livrată pe piaţa locală din Timişoara de către grupul IULIUS şi compania Atterbury Europe, dezvoltatorii ansamblului mixt.

Enel Energie și Enel Energie Muntenia sunt cel mai mare furnizor pe piața de energie electrică din România, conform celui mai recent raport al ANRE (iunie 2018). De asemenea, reprezintă cel mai mare furnizor de electricitate pe piața concurențială, raportând, recent, depășirea unui milion de consumatori casnici pe această piață.

Experiență de lucru premium, reduceri la o varietate de servicii

UBC 1 are 12 niveluri, iar demisolul este destinat spaţiilor de retail și serviciilor. Clădirea are acces direct spre Iulius Mall Timişoara şi spre parcarea supraetajată cu peste 910 locuri din proximitate, inaugurată în primăvara acestui an.

Persoanele care lucrează în UBC 1 economisesc timp datorită accesului direct pe care îl au la numeroase servicii, în Iulius Mall: food court şi restaurante pentru pauzele de masă, fitness center, magazine, cinema multiplex, grădiniţă, clinici medicale, locuri de relaxare şi socializare, spaţii de parcare. În plus, prin programul Card Partener, angajaţii beneficiază exclusiv de promoţii de până la 25%, la peste 100 de locaţii.

Aflat în plin proces de construcţie, Openville va reprezenta cel mai mare proiect de tip mixt din vestul ţării şi principala atracție de business, shopping şi loisir. Prima etapă va include: 47.000 mp de adiţionali de retail, 50.000 mp de spaţii office în operare (UBC 1, UBC 2, UBC 3) şi alţi 52.000 mp în construcţie (UBC 0), un parc, un pasaj subteran destinat traficului auto şi aproximativ 4.07o de locuri de parcare.

După cele două clădiri de birouri finalizate în 2017, în Openville se lucrează la alte două imobile. UBC 3 are o suprafaţă de 19.000 mp închiriabili şi va fi finalizată în acest an. UBC 0 va dispune de 52.000 mp de spaţii office şi va fi cea mai înaltă clădire de birouri din România (155 metri, 27 de etaje). Construcţia a început în aprilie 2018 şi se estimează a fi finalizată în ultimul trimestru al anului viitor. În paralel, se lucrează la noile spaţii de retail, la o nouă parcare subterană şi la tunelul auto care va fluidiza traficul din întregul areal.

Proiectul mixt Openville este realizat de companiile IULIUS şi Atterbury Europe, reprezentând o investiţie estimată la peste 220 milioane de euro.

 Despre Enel Energie

Enel este o companie energetică multinațională, unul dintre liderii integrați pe piețele globale de electricitate, gaze naturale și energii din surse regenerabile. Enel este cea mai mare companie de utilități din Europa după capitalizarea de piață și una dintre primele companii de electricitate de pe continent în ceea ce privește capacitatea instalată și EBITDA raportat. Grupul Enel activează în peste 30 de țări, de pe cinci continente și are o capacitate instalată netă de producție de energie de circa 88 GW. Enel distribuie electricitate și gaze naturale printr-o rețea de peste două milioane km, are peste 72 de milioane de clienți casnici și companii în toată lumea, care reprezintă cea mai mare bază de clienți comparativ cu firmele europene din domeniu. Divizia de energii regenerabile Enel Green Power operează unități de producție cu o capacitate instalată de 42 GW din surse eoliene, solare, geo-termale și hidro în Europa,  America de Nord, America de Sud, Africa, Asia și Australia.

Prezent pe piața din România încă din 2005, Enel este, în acest moment, unul dintre cei mai mari investitori privați în domeniul energetic, cu operațiuni în sectorul distribuției și furnizării de electricitate, dar și al producției de energie electrică din surse regenerabile. Companiile Enel au 3.100 de angajați în România și oferă servicii unui număr de 2,8 milioane de clienți, localizați cu preponderență în trei zone importante ale țării: Muntenia Sud (inclusiv București), Banat și Dobrogea, acoperind o treime din piața locală de distribuție prin intermediul companiilor E-Distribuție.

Enel continuă dezvoltarea unui program de investiții pentru îmbunătățirea calității serviciilor, a siguranței și performanței rețelelor și implementarea pe plan local a standardelor de mediu ale grupului Enel.

Enel Energie și Enel Energie Muntenia sunt importanți furnizori de energie în România, având în ofertă atât energie electrică și gaze naturale, cât şi servicii cu valoare adăugată (precum servicii de asistenţă, produse de iluminat etc).

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments