web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Orange susţine că are cea mai rapidă reţea mobilă

Orange susţine că are cea mai rapidă reţea mobilă

Orange România a primit titulatura de cea mai rapidă reţea mobilă din România, conform rezultatelor testelor de viteză a reţelei realizate de Ookla, operatorul obţinând un punctaj de 36,96, cu viteze medii de transfer de 41,09 Mbps pentru download şi 15,78 Mbps pentru upload.

Astfel, reţeaua mobilă Orange a fost certificată ca fiind reţeaua mobilă cu cele mai bune viteze de navigare pe internet din România pe dispozitivele mobile. Rezultatele testelor încorporează măsurătorile realizate de către utilizatorii români de Android şi iOS ai aplicaţiei Speedtest by Ookla din prima jumătate a anului 2018 pentru principalii operatori telecom din România.

Astfel, cele 746.575 de teste realizate de pe mai mult de 125.000 de dispozitive mobile compatibile LTE au arătat că Orange oferă cea mai bună experienţă în utilizarea reţelei mobile în mari oraşe din România, printre care Bucureşti, Braşov şi Timişoara.

În plus, aceste rezultate se adaugă certificarii recent acordate de catre Systemics PAB, conform căreia Orange a fost desemnată cea mai bună reţea de voce şi date din România, potrivit studiului comparativ efectuat la nivel naţional în perioada iunie-iulie 2018.

Sursa Foto: Facebook Orange

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW