26.7 C
Cluj-Napoca
sâmbătă, iunie 22, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALWizz Air a transportat 10 milioane de pasageri din și spre Cluj-Napoca

Wizz Air a transportat 10 milioane de pasageri din și spre Cluj-Napoca

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est și principalul transportator aerian din România, a transportat 10 milioane de pasageri din și spre Cluj-Napoca.

Pe lângă viitoarele rute spre Liverpool din octombrie, Lyon din noiembrie și Birmingham în decembrie, Wizz Air oferă acum din Cluj-Napoca zboruri către 35 de destinații din 16 țări. În ultimii 10 ani, de când Wizz operează din Cluj, compania a investit constant în rețeua sa aflată în continuă creștere, aducând și mai multe oportunități de călătorie și oferind cele mai mici prețuri posibile pentru clienții săi.

”Suntem încântați să sărbătorim un asemenea reper important împreună cu pasagerii noștri din România – 10 milioane de pasageri transportați din și spre Cluj-Napoca. În ultimii zece ani, am oferit pasagerilor noi oportunități de a descoperi cele 35 de destinații oferite de pe aeroportul din Cluj–Napoca, precum și de prețuri cu adevărat scăzute”, a declarat Sorina Ratz, Communications Manager la Wizz Air.

Cele șase aeronave alocate bazei din Cluj-Napoca reprezintă o investiție de peste 600 de milioane de dolari, iar aproape 200 de membri fac parte din echipa Wizz locală. Compania își va extinde operațiunile în noiembrie, prin alocarea celei de-a șaptea aeronave pe aeroportul internațional din Cluj–Napoca, ceea ce va genera o investiție de încă 100 de milioane de dolari.

Operațiunile Wizz din Cluj-Napoca susțin peste 1.400 de locuri de muncă la nivel local în industriile de aviație și de turism. Primul zbor al Wizz de pe aeroportul din Cluj-Napoca a avut loc în octombrie 2007 și de atunci compania a crescut continuu rețeaua sa. Din România, Wizz oferă acum, în total, 144 de rute spre 22 de țări, de pe 10 aeroporturi locale.

25 de noi rute în 2018

Alocarea unei noi aeronave pe aeroportul din Cluj, în noiembrie 2018, face ca numărul flotei din România să ajungă la 25 de aparate de zbor, iar numărul angajaților la mai mult de 1.000 de persaone. Cu mai mult de 8,9 milioane de locuri la vânzare pe rutele sale din România, inclusiv începerea a 25 de noi rute în 2018, capacitatea Wizz a crescut de la an la an cu 14%.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments