web analytics
Sunteți aici

Germanii de la Kik îşi fac intrarea pe piaţa locală cu un magazin în centrul comercial Prima Shops din Oradea

Discounterul german de modă Kik va deschide la finalul lunii septembrie un magazin de 600 de metri pătraţi în incinta centrului comercial Prima Shops Oradea.

Kik este un brand aflat în portofoliul gigantului german Tengelmann, grup care nu este străin de piaţa locală, fiind prezent anterior cu două branduri Plus Discount (lanţ de magazine preluat de Lidl în 2011) şi OBI (retailer de bricolaj care s-a retras de pe piaţă pentru că înregistra pierderi).

Grupul care are 25.000 de salariaţi, deţine 2.600 de magazine în Germania şi peste 3.500 în Europa, pe site-ul companiei figurând 17 pieţe, în special în Europa Centrală şi de Est, în zona ţărilor baltice, dar şi în Austria şi Olanda. România nu apare încă pe harta Kik.

Complexul comercial Prima Shops Oradea, care se întinde pe o suprafaţă de 10.000 de metri pătraţi, a fost dezvoltat în urma unei investiţii de peste 12 milioane euro. În cadrul proiectului sunt deschise magazine precum JYSK, CCC, Takko, Deichmann, Flanco, Pepco, Noriel, SMYK, Intersport sau KFC, iar în imediata apropiere se află şi un hipermarket Kaufland.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW