web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Investiţia în complexul SunGarden Golf & Spa Resort de lângă Cluj-Napoca a ajuns la 15 mil. euro

Investiţia în complexul SunGarden Golf & Spa Resort de lângă Cluj-Napoca a ajuns la 15 mil. euro

Complexul SunGarden Golf & Spa Resort, dezvoltat de omul de afaceri clujean Nicolae Căpuşan pe o suprafaţă de 30 de hectare lângă municipiul Cluj-Napoca, a ajuns în total la o investiţie de circa 15 milioane de euro, scrie revista După Afaceri Premium, suplimentul lunar de lifestyle al Ziarului Financiar. Cea mai mare parte din suprafaţa de 30 de hectare este ocupă de terenul de golf.

”M-am inspirat din ceea ce am văzut în SUA în realizarea terenului de golf, care are nouă găuri şi pe care l-am terminat în 2012. Cu timpul, am devenit din investitor şi jucător de golf. Aici au loc competiţii şi se ţin şi cursuri pentru cei care vor să înveţe“, a spus Nicolae Căpuşan.

Terenul a fost cumpărat treptat, începând din 2005, de la moştenitorii mai multor familii. Acum, pe vechile terenuri mlăştinoase se află un resort cu 44 de camere în care se pot caza turiştii, două săli de evenimente, trei săli de conferinţe, un spa, terenul de golf şi patru restaurante. Proiectul se află însă într-o continuă expansiune. Întregul ansamblu SunGarden are 30.000 de oaspeţi anual în toate facilităţile, în principal clienţi din clasele medii şi superioare.

Sursa Foto: Facebook SunGarden Golf & Spa Resort

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW