web analytics
Sunteți aici
Home > LOCURI DE MUNCĂ > Un mecanic auto poate ajunge la un salariu de 2.400 de lei la Cluj

Un mecanic auto poate ajunge la un salariu de 2.400 de lei la Cluj

Salariul mediu net la nivel naţional pentru poziţia de mecanic auto, una dintre cele mai căutate ocupaţii din rândul muncitorilor calificaţi, este de 2.418 lei net pe lună, arată datele centralizate de Paylab.ro, comparatorul de salarii al portalului de recrutare eJobs România. La Cluj, un mecanic auto poate ajunge la un salariu mediu net de 2.400 de lei.

Venituri similare au şi angajaţii din service-urile auto din Arad (2.410 lei), din Bacău (2.408 de lei) sau din Oradea (2.403 lei pe lună). În sudul ţării, salariile mecanicilor auto fluctuează uşor în jurul sumei de 2.350 de lei pe lună: Craiova (2.320 de lei), Ploieşti şi Piteşti (2.368 de lei), Constanţa (2.342 de lei) şi Târgu Jiu – 2.343 de lei pe lună.

200 de oferte pe eJobs.ro pentru mecanici auto

Muncitorii calificaţi fac parte, în acest moment, din categoria celor mai căutaţi candidaţi din piaţă. Companiile au scos la concurs sute de locuri de muncă vacante pentru instalatori, zugravi, electricieni sau mecanici auto, atât în România, cât şi în străinătate. Pe www.eJobs.ro sunt aproximativ 500 de oferte, în momentul de faţă, pentru muncitorii calificaţi. Dintre acestea, 200 sunt pentru mecanici auto.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Verified by MonsterInsights
Produs în Ardeal

FREE
VIEW