web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Retailerul turc de modă Colin`s a deschis magazin în Iulius Mall Cluj

Retailerul turc de modă Colin`s a deschis magazin în Iulius Mall Cluj

Retailerul turc de modă Colin`s a inaugurat în Iulius Mall primul său magazin din Cluj-Napoca.  Magazinul este situat la etajul mall-ului din Cluj, în proximitatea Quartz Cafe, și ocupă o suprafață de aproximativ 370 mp.

Brandul comercializează articole de îmbrăcăminte pentru femei și bărbați. În prezent, în România există 20 de magazine Colin`s, zece în București și zece în orașele Cluj-Napoca, Craiova, Constanța, Iași, Brașov, Bacău, Galați, Pitești și Ploiești. Colin`s își propune dublarea numărului de locații până la finele anului 2019.

Colin`s este un brand care se dedică stilului casual, axându-se în special pe denim. Este cel de-al doilea magazin pe care brandul de fashion îl deschide în rețeaua națională de centre comerciale a companiei Iulius, după cel din ansamblul Palas Iași.

Primul magazin Colin`s din România a fost deschis în anul 1997

 

Colin`s a fost înființat în anul 1983, în Turcia, iar pentru că s-a făcut remarcat datorită calității denimului și varietății pe care o oferă, în prezent, numără peste 600 de magazine, în mai mult de 38 de țări. Primul magazin din România s-a deschis în anul 1997, ca franciză, iar in ultimii ani brand-ul este implicat direct în procesul de extindere.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Verified by MonsterInsights
Produs în Ardeal

FREE
VIEW