22.7 C
Cluj-Napoca
joi, iunie 13, 2024
Google search engine
AcasăANTREPRENORI DE SUCCESO familie de antreprenori din Sfântu Gheorghe a ajuns la afaceri de...

O familie de antreprenori din Sfântu Gheorghe a ajuns la afaceri de 38 mil. euro din producţia şi distribuţia produselor alimentare

Producătorul şi distribuitorul de produse alimen­tare ”Bertis” din Sfântu Gheorghe, judeţul Covasna, controlat de familia Berszany, a realizat anul trecut o cifră de afaceri de peste 175 mil. lei (38,3 mil. euro), mai mult cu 18% faţă de anul precedent, potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor.

Fondată în urmă cu 26 de ani ca o afacere de familie în domeniul comercializării produselor ali­mentare, Bertis s-a consolidat ca un grup care ope­rează pre­ponderent do­meniul industriei cărnii, co­mer­cializării pro­duselor alimentare şi alimentaţiei pu­blice.

În vederea di­ver­sificării activităţii, Bertis a investit într-o fabrică de pre­lucrare a cărnii (2006-2010), un atelier de brutărie-pa­tiserie (2012), o bucătărie in­dustrială (2015), dar şi în de­pozite frigorifice. Faţă de o ca­pacitate de pro­duc­ţie de o tonă pe zi de pre­parate din carne în anii 2004-2005, în prezent Bertis dispune de o capacitate de 30 de tone pe zi, potrivit infor­maţiilor de pe site-ul companiei.

Compa­nia pro­duce di­verse mezeluri, car­ne, pro­duse de panificaţie şi de cofetărie. Berits comercia­li­zea­ză atât carne proaspătă, pre­cum şi congelată de vită, porc, pui, curcan, raţă şi peşte, mezeluri, afumă­turi şi spe­cia­lităţi. Compania a deschis 5 restaurante şi o sală de evenimente în Sfântu Gheorghe şi oferă servicii de catering şi livrare la domiciliu prin intermediu Big Mama Delivery“, arată informaţiile de pe site-ul companiei.

Lanţul de magazine Bertis are zece unităţi în judeţul Co­vasna (şapte în Sfântu Gheorghe, un magazin Covasna şi două Târgu-Secuiesc). Distribuţia produselor Bertis se reali­zează cu mijloacele proprii de transport (parc auto cu 84 de maşini, dintre care 35 sunt frigorifice) pen­tru peste 1.500 de clienţi din judeţele Covasna, Braşov, Harghita, Mureş şi Bucureşti.

Prezenţi de 26 de ani pe piaţă

Cele mai populare pro­duse Bertis sunt crenvurştii, felurile de salam şi parizer, pro­dusele din carne afumată, legumele şi prăjiturile con­ge­la­te, alimentele semipreparate congelate şi produsele de pati­serie. Compania ”Bertis” SRL a fost înfiinţată în anul 1992 cu obiect principal de activitate comerţ cu ridicată al cărnii şi produselor din carne, avâdu-i ca asociaţi pe Berszany Emese şi Berszany Tibor.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments