web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Cea mai veche fabrică din Cluj a avut în primul semestru afaceri de aproape 5 mil. euro

Cea mai veche fabrică din Cluj a avut în primul semestru afaceri de aproape 5 mil. euro

Remarul 16 Februarie (REFE), cea mai veche fabrică din Cluj-Napoca, a înregistrat în primul semestru o cifră de afaceri de 22,61 milioane lei (aproximativ 5 mil. euro), în scădere cu 29,77% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, în timp ce profitul net s-a situat la 0,271 mil. lei, mai mic cu 54,52% compartiv cu S1/2017.

”Scăderea se datorează schimbării structurii de producţie, ponderea produceslor cu ciclu lung de fabricaţie crescând faţă de anul anterior”, explică reprezentanţii companiei reducerea cifrei de afaceri în raportul semestrial. Totodată, cheltuielile financiare au ajuns la 0,696 milioane lei, mai mari cu 33,71% faţă de S1/2017.

”Se observă o creştere semnificativă a cheltuielilor financiare datorată creditelor suplimentare angajate de societate pentru finanţarea producţiei, acestea determinând reducerea rezultatului brut faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut”, se mai arată în raportul semestrial al Remarul.

Valoarea de piaţă a Remarul este de 40,9 mil. lei, după ce de la începutul acestui an acţiunile REFE au crescut cu 37,59%, pe fondul unor tranzacţii de 1,31 mil. lei.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW