web analytics
Sunteți aici

Afaceri de peste 650 mil. lei pentru lanţul de magazine Unicarm

Compania Unicarm din Satu Mare, controlată de antreprenorul Vasile Lucuţ, a realizat anul trecut o cifră de afaceri de 654 milioane de lei (circa 143 mil. euro), în uşoară creştere faţă de anul precedent.

Unicarm are în portofoliu pro­duse precum conserve din car­ne şi legume, mezeluri (sub bran­dul Unicarm), îngheţată (globo Unicarm), lactate (Premio Uni­carm), (Unimo şi Bunicel) sau produse de panificaţie (Dati­na), dar şi un restaurant (Cren­guţa din Satu Mare).

Carnea reprezintă 60% din vân­zările producătorului, în timp ce restul este acoperit de celelalte segmente, potrivit ulti­melor date disponibile. Pe lângă prezenţa în reţele de hipermarketuri, Unicarm a dez­voltat în ultimii ani o reţea proprie de peste 100 de ma­gazine, unde comercializează produsele pe care le reali­zează în fabricile proprii, dar şi din alte categorii precum legume, băuturi, dulciuri sau deter­genţi, conform celor mai re­cen­te date.

Profit net de 19,7 mil. lei

Unicarm avea anul trecut peste 2.800 de angajaţi, con­form datelor de la Ministerul de Finanţe. Profitul net al Unicarm s-a si­tuat anul trecut la circa 19,7 milioa­ne de lei (peste 4,1 mil. euro), cu cir­ca 400.000 de lei mai mare faţă de re­zultatul înregistrat în anul prece­dent, arată datele de la Ministerul de Finanţe.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW