web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Werk Property Group investeşte 14 mil. euro într-un proiect rezidenţial la Timişoara

Werk Property Group investeşte 14 mil. euro într-un proiect rezidenţial la Timişoara

Dezvoltatorul imobiliar timi­şorean Werk Property Group, contro­lat de omul de afaceri Virgil Torno­rea­nu şi de investitorul turc Ruhat Kemaloglu, a desemnat compania Porr Construct, subsidiara locală a grupui austriac de con­strucţii Porr, ca antre­pre­nor general pen­tru construcţia pro­iec­tului reziden­ţial Vox Verticall Village în Timişoara.

”După ce am alocat proiectării o pe­rioadă de peste un an pentru a realiza un proiect unic în Timişoara şi la nivel na­ţional, am desemnat ca antreprenor ge­neral una dintre cele mai mari com­pa­nii de construcţii active în România”, a spus Virgil Tornoreanu, ma­na­ging partner Werk Property Group, dez­voltatorul proiectului.

Investiţia în proiect se ridică la 14 mi­­lioane de euro, acesta urmând să fie li­vrat pe piaţă la finalul anului 2019, potrivit reprezentanţilor companiei. Vox Vertical Village va reuni lo­cuin­ţe cu două, trei şi penthouse cu pa­tru camere, fiecare fiind prevăzută cu te­rase de minimum 57 de metri pătraţi utili, suprafaţa totală a teraselor locuin­ţelor din cadrul proiectului ajungând la 7.000 de metri pătraţi.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Verified by MonsterInsights
Produs în Ardeal

FREE
VIEW