web analytics
Sunteți aici

Furnizorul clujean de parchet şi mochete Ax Perpetuum Impex a avut afaceri de 36 mil. euro

Productorul şi distribuitorul de articole pentru amenajări interioare şi exterioare Ax Perpetuum Impex din Cluj-Napoca, controlat de antreprenorul Dan Mihai Pitic, a realizat  în 2017 o cifră de afaceri de 164,6 mil. lei (peste 36 mil. euro), mai mult cu aproximativ 11% faţă de anul anterior,

Compania a avut anul trecut un profit net de 4,9 mil. lei (1,1 mil. euro), în uşoară creştere faţă de anul precedent, când Ax Perpetuum Impex a realizat un câştig net de 4,7 mil. lei (1 mil. euro), conform datelor publice. Compania a încheiat anul 2017 cu un număr mediu de 240 de angajaţi, potrivit mfinanţe.ro.

Ax Perpetuum Impex furnizează produse pre­cum pardoseli, plinte, profiluri şi accesorii pen­tru montajul pardoselilor, uşi, perdele, draperii, ta­piserii, lenjerii de pat sau prosoape. Compania de­ţine un sediu logistic de 8.800 mp la Cluj-Napo­ca şi un depozit la Bucureşti, respectiv o flotă logistică proprie cu contracte cu trans­portatori terţi, potrivit informaţiilor de pe site-ul companiei.

Sursa Foto: Ax Perpetuum Impex

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW