11.7 C
Cluj-Napoca
joi, octombrie 5, 2023
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALLife Is Hard investește 5 mil. lei într-o platformă de management al...

Life Is Hard investește 5 mil. lei într-o platformă de management al afacerii dedicată start-up-urilor și IMM-urilor

Compania clujeană Life Is Hard, listată la Bursa de Valori București – piața AeRo,  va investi anul acesta 5 milioane de lei  în dezvoltarea Okey.ro, o platformă de management al afacerii dedicată start-up-urilor si IMM-urilor din România. Suma provine din finanțare europeană și va permite companiei dezvoltarea a 17 noi module pentru aplicație și triplarea numărului de utilizatori ai platformei.

Contractul de finanțare UE semnat recent de către Life Is Hard pentru dezvoltarea okey.ro are valoare totală de 5.058.597,14 lei, din care 2.443.996,51 lei reprezintă finanțare nerambursabilă.

”Acest proiect ne va permite să creștem mobilitatea platformei și să oferim utilizatorilor acces la 17 funcționalități și module noi precum cel de management de resurse umane, managementul activelor firmei sau al relațiilor cu partenerii. O serie de procese complet automatizate, care să eficientizeze activitățile IMM-urilor și să le crească competitivitatea”, a spus Erik Barna, CEO-ul Life Is Hard.

Okey.ro este o soluție modulară în cloud care oferă firmelor mici și mijlocii acces instant la o suită de unelte digitale de gestionare eficientă a afacerii: facturator, document storage, gestiunea clienților și a contractelor, registru de corespondență, export de date către aplicațiile cele mai cunoscute de contabilitate.

Platforma are, în prezent, peste 2000 de utilizatori, mai mult de 25% dintre aceștia venind din start-up-uri. Compania estimează că, la momentul finalizării investițiilor prin acest proiect, Okey.ro își va crește semnificativ numărul de utilizatori, depășind 6000 de conturi.

Prima companie românească de software listată la Bursa de Valori București.

Life Is Hard S.A. face parte din grupul de companii condus de omul de afaceri clujean Cătălin Chiș. Compania are 14 ani experientă în dezvoltarea de aplicații pentru piață B2B din România, iar activitatea echipei este concentrată pe a dezvolta solutii de optimizare a proceselor de business.  Life Is Hard este prima companie românească de software listată la Bursa de Valori București.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments