web analytics
Sunteți aici

Peste 84.000 de oameni au fost la UNTOLD în prima zi de festival

Peste 84.000 de oameni au fost prezenţi la UNTOLD în prima zi de festival, artiștii care au concertat fiind impresionați de scena principală dar și de numărul mare de participanți. THE CHAINSMOKERS au fost cap de afiş pentru noaptea de joi, iar în timpul concertului, membrii trupei au îmbrăcat tricoul echipei naționale de fotbal a României.

”Suntem pentru prima dată în România, dar foarte mulți artiști din jurul nostru vorbesc un an întreg despre acest festival și abia am așteptat să ajungem aici. După ce am fost anunțați în line-up-ul festivalului am primit zeci de mii de mesaje de la fanii noștri de aici. Nu ne-a venit să credem cât suntem de așteptați aici și îi asigurăm că vom reveni cât de curând”, au declarat The Chainsmokers. Pe scena principală a urcat și trupa Parov Stelar.

”Publicul de aici nu se poate compara cu nici un alt public din lume. De fiecare dată când ajungem aici simțim căldura cu care ne primesc și energia lor pozitivă. E o plăcere să ne reîntoarcem pe scena festivalului UNTOLD”, au declarat cei de la Parov Stelar.

Un alt artist așteptat de fanii festivalului a fost dj-ul Diplo. Aflat pentru prima dată în România, DJ-ul a rămas uimit de numărul mare de fani dar și de întreaga producție a festivalului. Prima seară a continuat cu un artist deja cunoscut de fanii UNTOLD, Afrojack. De fiecare dată când urcă pe mainstage-ul Untold, artistul îi poartă pe fanii lui printr-o experiență muzicală unică, plină de energie și culoare.

Printre artiştii primeri seri s-au mai numărat Mahmut Orhan, The Asteroids Galaxy Tour, Oliver Heldens,Will Sparks, Nina Kraviz, Pan Pot, Borgore, Foreign Beggars, Pendulum , Gareth Emery și mulți alții.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW