web analytics
Sunteți aici

Brandul american de produse cosmetice NYX Professional Makeup deschide magazin în Iulius Mall Timişoara

Brandul american de produse cosmetice NYX Professional Makeup va inaugura în toamnă, la Timişoara, primul său magazin din vestul ţării, ajungând la cinci unităţi în România, după cele din Bucureşti, Constanţa şi Cluj-Napoca. Magazinul va fi deschis în cadrul Iulius Mall, fiind al doilea din reţeaua de mall-uri deţinută de omul de afaceri Iulian Dascălu.

Mall-ul face parte din complexul Openville, aflat în faza de dezvoltare, cel mai mare proiect de tip mixt din vestul ţării. Oferta de retail a Iulva fi extinsă cu o suprafaţă suplimentară de 47.000 mp, ajungând la 118.000 mp închiriabili. Proiectul Openville este realizat de companiile Iulius şi Atterbury Europe, reprezentând o investiţie estimată la peste 220 milioane de euro.

Oferta NYX Professional Makeup include farduri de ochi, baze de machiaj, fonduri de ten, pudre, blush-uri, iluminatoare, corectoare, gloss-uri de buze, rujuri lichide şi clasice, mascara, gene false, pensule şi alte accesorii. Brandul a fost creat în 1999, în Los Angeles, şi este prezent la nivel internaţional prin magazine specializate de cosmetice, precum şi prin locaţiile proprii.

Iulius Group – în topul celor mai mari dezvoltatori din real-estate din România

Iulius Group se află în topul celor mai mari dezvoltatori din real-estate în România, fiind, de altfel, printre puţinele companii româneşti care şi-au făcut loc pe această piaţă, dominată în principal de jucători stră

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW