web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Continental achiziționează fosta platformă industrială UMT din Timișoara

Continental achiziționează fosta platformă industrială UMT din Timișoara

Continental Automotive Pro­ducts, compania producătoare a an­ve­lopelor Continental la Timişoara, a cumpărat fosta platformă industrială UMT din Timişoara pentru a optimiza costurile cu logistica şi depozitarea produselor finite.

Grupul Continental a achi­zi­ţionat 32 de hectare de teren de la grupurile de firme UMT şi Prompt, teren care reprezintă ma­joritatea fostei platforme in­dustriale UMT din Timişoara. Această achiziţie de teren va ajuta com­pania să îşi extindă capacitatea de de­pozitare a produsului finit şi să îşi optimizeze costurile generale de logistică.

De cele mai multe ori vechile plat­forme industriale au fost achiziţionate de dezvoltatori imobiliari care au dez­voltat în locul lor proiecte comerciale, de birouri sau rezidenţiale. În cei 18 ani de activitate la Timi­şoara, Continental a investit peste 460 mil. euro în fabrica sa de anvelope şi a creat peste 2.500 de locuri de muncă.

Afaceri de peste 3 mi­liarde de euro şi 20.000 de angajaţi

Continental Anvelope Timi­şoa­ra a produs şi livrat, până în prezent, 200 de milioane de anvelope clienţilor din Europa şi din întreaga lume. Cel mai mare producător de com­po­nente auto din România s-a apropiat de un total de 20.000 de angajaţi şi a în­registrat în 2017 o creştere a busi­nes­sului de cel puţin 15%, depăşind 3 mi­liarde de euro.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW