web analytics
Sunteți aici

Antares Cluj a vândut scaune de 4 mil. euro în primul semestru

Producătorul de scaune ergo­no­mice pentru birou Antares Româ­nia, subsidiara grupului ceh Antares, a încheiat primul semestru cu o cifră de afaceri de aproximativ 4 mil. euro şi es­timează până la finalul anului afaceri totale de 9,5 milioane de euro, în creştere cu circa 20% faţă de anul trecut.

Compania produce scaune ergono­mice şi de conferinţe în Cluj-Napoca, Bu­cureşti, iar începând cu toamna anului 2017 şi în Remetea, judeţul Harghita.

”Obiectivul propus la începutul anu­lui, respectiv o cifră de afaceri de 9,5 mi­lioane de euro, este realizabil, T3 şi T4 fiind perioadele cu cele mai multe co­menzi. În prezent, compania noastră se bazează pe 135 de angajaţi, dar în con­tinuare căutăm oameni pen­tru ex­tin­derea capacităţii de pro­ducţie”, a spus Laczko Csaba, director general Antares România.

Compania produce între 2.200 şi 2.500 de scaune pe zi, din modelele cele mai simple, şi 150-180 de fotolii direc­toriale. Antares România deţine ma­gazine de prezentare în Cluj-Napoca şi Bucureşti, desfăşurând activităţi şi la export, în principal către firmele mem­bre ale grupului Antares.

Compania a finalizat anul trecut o in­vestiţie de 1 mil. euro, susţinută din fon­duri proprii, într-o fabrică de scaune la Remetea, judeţul Harghita, cu o suprafaţă totală de 2.500 mp. În afară de spaţiul de producţie, investiţia include şi spaţii de depozitare şi birouri. Antares produce diverse modele de scaune pentru birou, scaune fixe pentru conferinţe, scaune ergonomice opera­ţio­nale, fotolii manageriale, scaune pen­tru spaţii publice, scaune pentru auditoriu, săli de cinema şi teatru.

Lansează o linie de canapele modulare pentru birourile de timp open space

”În a doua parte a anului, cu ocazia târ­gului internaţional de mobilă şi ac­ce­sorii de la Bucureşti, dorim să lansăm noua colecţie de scaune pentru birou. Pe lângă scaunele ergonomice, vom lansa şi o linie de canapele modulare pentru birourile de timp open space”, a mai spus Laczko Csaba.

Proiectele de investiţii în derulare ale companiei cuprind extinderea şi modernizarea producţiei, dar şi dezvoltarea gamei de scaune produse în ţară. Extinderea şi modernizarea producţiei din Cluj-Napoca va continua şi în 2018, iar finalizarea noului punct de lucru, construcţia fabricii de la Remetea, va permite optimizarea proceselor de fabricaţie, potrivit companiei.

Sursa: Ziarul Financiar

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW