9.7 C
Cluj-Napoca
sâmbătă, octombrie 12, 2024
Google search engine
AcasăAFACERI LA ÎNCEPUTFraţii Pârvu au investit 70.000 de euro într-o cabană altfel în Braşov

Fraţii Pârvu au investit 70.000 de euro într-o cabană altfel în Braşov

Fraţii David şi Teofil Pârvu, au deschis la finalul lui 2017 o pensiune altfel în localitatea Breaza, din judeţul Braşov, în urma unei investiţii de 70.000 de euro.  Proiectul, denumit Cabana Şapte, încearcă să-şi găsească locul în peisajul destul de aglomerat al investiţiilor în turism printr-o soluţie estetică diferită.

În absenţa zidurilor care în mod normal separă o casă de mediul ei, aici interiorul scandinav se completează cu exteriorul muntos, cei doi fraţi spunând că ideea a fost tocmai de a aduce ceva nou în peisajul turistic local.

 

”Proiectul este deţinut de mine şi de unul dintre fraţii mei, Teofil, cu care împreună, de aproximativ 10 ani, navigăm în apele repezi ale antreprenoriatului din România. Un rol important în acest proiect l-a avut şi soţia mea, Grace Gotte-Pârvu, care este grafic designer şi o mare pasionată a designului interior”, a spus David Pârvu, antreprenorul de la care a început Cabana Şapte.

Proiectul are o suprafaţă utilă de circa 180 de metri pătraţi împărţiţi în 5 dormitoare, un living generos, o bucătărie complet utilată şi două băi, astfel că la Cabana Şapte pot fi cazate circa 10-12 persoane.

 

”Proiectul a fost început la sfârşitul verii anului 2017. A fost vorba despre un proiect de renovare şi extindere a unei cabane vechi, pe care am achiziţionat-o în anul 2016. Ceea ce ne-a determinat să luăm această decizie a fost dorinţa de a încerca ceva nou în turism”, explică Pârvu.

Dacă multe dintre pensiunile care atrag azi atenţia ies în evidenţă prin revitalizarea elementelor tradiţionale româneşti, ceea ce se remarcă la Cabana Şapte este zona vitrată amplă, ale­gerea influenţelor scandinave nemaifiind neapărat o noutate.

”Cabana Şapte se distinge printr-un design scandinav, ce include elemente reciclate, lumină selectivă şi un şarm aparte oferit de mixul dintre natura sălbatică şi confortul cabanei. Întreg procesul de renovare şi extindere a durat patru luni.În selectarea numelui am fost inspiraţi de simbolistica cifrei şapte, care este considerată cifra perfectă, şi totodată de asocierea cu ziua a şaptea de odihnă, pentru că asta ne doream să fie: un loc de odihnă şi de amintiri memorabile”, a mai spus David Pârvu.

Sursa: Ziarul Financiar

Sursa Foto: Facebook Cabana Şapte

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments