web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Compania IT SoftVision din Cluj a făcut profit de peste 3 mil. euro anul trecut

Compania IT SoftVision din Cluj a făcut profit de peste 3 mil. euro anul trecut

Compania SoftVision din Cluj, fondată de antreprenorul Laurenţiu Russo, a realizat anul trecut o cifră de afaceri de 195,9 mil. lei (42,9 mil. euro), în creştere cu 8% faţă de anul precedent, conform datelor disponibile pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice.

SoftVision are în România mai multe studiouri de dezvoltare, în Cluj-Napoca, Baia Mare, Bucureşti, Timişoara şi Iaşi. Compania a ajuns anul trecut la un număr mediu de 1.139 angajaţi, conform da­telor de la Ministerul Finanţelor. SoftVision are la nivel glo­­bal aproxi­mativ 2.500 de angajaţi, con­­­form da­te­lor de pe pagina web a com­­paniei.

Profitul net al companiei din Ro­­­mâ­nia a crescut anul trecut cu 52% la 14,7 mil. lei (3,2 mil. euro), marja câşti­gu­­lui net ajungând astfel la 8% din ve­ni­turi. Da­toriile totale ale companiei se ri­di­­cau la finalul lui 2017 la 16 mil. lei (3,5 mil. euro), mai mari cu 20% faţă de 2016.

Softvision a fuzionat cu Software Paradigms International (SPI) din SUA

În 2016 Softvision a fuzionat cu Software Paradigms International (SPI), una dintre cele mai mari compa­nii din SUA, ca parte a planurilor de extin­dere globală. SPI era una dintre cele mai puternice companii de software de­velop­ment pe segmentul retail, pentru cli­enţi precum Macy’s, Saks Fifth Avenue, Bloomingdale’s, Neiman Marcus, Lord & Taylor, Estee Lauder, Michael Kors.

Sursa Foto: Facebook SoftVision

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW