web analytics
Sunteți aici

Banca Transilvania lansează Cardul de masă

Banca Transilvania lanseaza Cardul de masa BT, destinat cumparaturilor alimentare si platii consumatiei la restaurant in reteaua de parteneri ai bancii. Este un card Visa, care poate fi obtinut exclusiv prin angajator daca se numara printre institutiile sau companiile din Romania care ofera angajatilor carduri de masa ca beneficiu extra-salarial. Cel mai nou card BT reprezinta versiunea digitala a bonurilor de masa tiparite.

Noul produs completeaza portofoliul de carduri BT si este un pas natural pentru banca, avand in vedere focusul sau pe digital, numarul semnificativ de clienti care primesc salariul la Banca Transilvania, precum si al celor care lucreaza cu BT pentru virarea salariilor angajatilor.

Cardul de masa BT este contactless si poate fi folosit oriunde in Romania pentru plata cumparaturilor alimentare in cadrul retelei de magazine si restaurante partenere Bancii Transilvania. Confera flexibilitate la plata, indiferent daca valoarea acesteia este mai mica sau mai mare decat cea a unui tichet de masa clasic. De asemenea, este reincarcabil: angajatorul va alimenta lunar cardurile de masa ale angajatilor cu suma echivalenta bonurilor de masa. Banii de pe Cardul de masa nu pot fi retrasi sau transferati. Acest card este reinnoit automat la fiecare 3 ani si este primit direct de la angajator.

Companiile care ofera angajatilor Cardul de masa BT au o serie de beneficii:

 • Facilitate fiscala prin scutirea de impozit pe profit pentru valoarea reprezentata de bonurile de masa;
 • Gestionare usoara si posibilitatea monitorizarii acestora;
 • Operativitate: datorita reincarcarii cardului de masa, contravaloarea bonurilor de masa ajunge rapid la angajati;
 • Costuri mici cu gestionarea distributiei sumelor.

Detalii despre Cardul de masa BT:

 • La primire, cardul trebuie activat la unul dintre bancomantele Bancii Transilvania folosind codul de activare primit prin SMS.
 • PIN-ul poate fi personalizat gratuit la ATM-urile BT.
 • Pentru clientii persoane fizice care au Card de masa BT comisionul de emitere/reemitere, adminstrare si plati este zero.
 • Clientii pot afla oricand suma disponibila pe cardul de masa prin intermediul bancomantelor Bancii Transilvania sau al robotului Livia de la BT, care ofera informatii prin Facebook Messenger, Skype sau telefonic (0264 308 028, *8028).
 • Pentru platile contactless cu cardul de masa este necesara introducerea PIN-ului, indiferent de suma platita.
 • Reteaua de parteneri BT la care se poate plati cu Cardul de masa poate fi consultata pe siteul BT.
 • Asistenta 24h/24: 0800 80 CARD (2273); 0264.594.337.

Banca Transilvania este cel mai mare jucator pe piata de carduri din Romania, cu peste 3 milioane de carduri emise. Portofoliul cuprinde carduri de credit, de debit, respectiv de cumparaturi, de calatorii, pentru medici si, cele mai noi, carduri de masa.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW