web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Transportatorul de marfă Carrion Expedition din Cluj-Napoca a ajuns la afaceri de 825 mil. lei

Transportatorul de marfă Carrion Expedition din Cluj-Napoca a ajuns la afaceri de 825 mil. lei

Carrion Expedition, compania de transport marfă din Cluj-Napoca cu acţionariat spaniol, a avut afaceri de 823,4 mil. lei (180,2 mil. euro) în 2017, mai mult cu 27% faţă de anul anterior, potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor.

Carrion Expedition, companie controlată de Miguel Carrion Caceres, a raportat în 2017 un profit net de aproximativ 11,4 mil. lei (2,5 mil. euro), în scădere faţă de anul precedent, cand transportatorul rutier de marfă a avut un profit net de peste 20 mil. lei (4,5 mil. euro), conform datelor publice.

Numărul mediu de angajaţi ai companiei a crescut de la 2.024 de persoane în 2016, la 2.394 de oameni anul trecut, potrivit mfinanţe.ro. Nivelul cifrei de afaceri plasează com­pa­nia pe locul doi în topul celor mai mari jucători de pe piaţa de transport rutier de mărfuri.

Carrion Expedition, specializată în transportul frigorific al produselor hor­ticole, funcţionează atît ca trans­por­tator, cît şi ca agenţie de transport. Compania administrează mai mult de 1.300 de mijloace de transport, proprii şi ale colaboratorilor, cu care se realizează transportul de mărfuri la nivel naţional şi în toată Europa.

Pe piaţa transporturilor rutiere de marfă cei mai mari jucători şi-au crescut afacerile în ultimii ani. în acest sector, alături de companiile Carrion Expedition şi Aquila Part Prod Com, mai operează Duvenbeck Logistics, International Alexander din Arad, Filip Spedition, Dumagas sau Dunca Expediţii.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW