web analytics
Sunteți aici

Fraţii Florea din Alba au ajuns la peste 90 mil. lei din construcţii şi turism

Florea Grup, companie din judeţul Alba cu activităţi în construcţii şi servicii hoteliere, a ajuns anul trecut la afaceri de 92 de milioane de lei (apoximativ 20 de milioane de euro) potrivit datelor de pe site-ul Ministerului de Finanţe.

Numărul mediu de angajaţi ai companiei a scăzut anul trecut sub 400, faţă de cei aproape 470 pe care îi avea în 2016. În ultimii şase ani, afa­cerile companiei nu au reuşit să ajungă la 100 de mil. lei, cel mai ridicat nivel fiind înregistrat în 2015, când Florea Grup a avut un business de 96 de milioane de lei.

Codul CAEN al companiei indică doar activităţi de fa­bri­care a betonului. Compania Florea Grup a fost înfiinţată în 1996 de către fraţii Marcel şi David Florea, având capital românesc integral privat. Începând cu anul 2006, au fost înfiinţate patru fabrici de betoane în municipiile Alba Iulia, Cluj-Napoca, Sibiu şi Deva, dotate cu echipamente performante”, potrivit site-ului companiei.

Au cumpărat hotelul Transilvania din Alba

În 2008, compania a debutat în turism, prin darea în folosinţă a unui complex hotelier lângă Alba Iulia, Astoria. În 2013, a cumpărat hotelul Transilvania, tot din judeţul Alba. Compania mai produce prefabricate din beton, agre­gate minerale şi mixturi asfaltice, fiind activă şi în domeniul carburanţilor şi al transportului de produse şi de persoane.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW