web analytics
Sunteți aici

Interoptik a produs anul trecut lentile pentru ochelari de 29 mil. lei

Producătorul de lentile pentru ochelari Interoptik din Timişoara a ajuns anul trecut afaceri de aproape 29 de milioane de lei (peste 6 mil. euro), în creştere cu 21% faţă de 2016. Profitul companiei a fost de peste 5 mi­lioane de lei, potrivit datelor de pe site-ul Ministerului de Finanţe.

Atât cifra de afaceri, cât şi profitul Interoptik s-au dublat în ultimii cinci ani, 2017 fiind cel mai bun an al companiei de până acum, după cum arată datele publice. Interoptik a început activitatea ca o afacere de familie, fiind reprezentanta germanilor de la Rodenstock, care produc de asemenea lentile. Ulterior, compania s-a dezvoltat şi a creat propriul brand – Interoptik, distribuind în continuare şi produsele Rodenstock.

Interoptik distribuie produsele prin interme­diul magazinelor specializate de optică

Gama de produse a Interoptik include lentile, rame şi ochelari de soare, dar şi lentile de contact, potrivit site-ului propriu. Compania distribuie produsele prin interme­diul magazinelor specializate de optică şi este deţinută de Jana Lădariu (60%) şi Stockl Siegmund, un cetăţean german care controlează 40% din acţiuni.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW