26.7 C
Cluj-Napoca
vineri, iunie 21, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALFraţii Cristescu speră la afaceri de 2,4 mil. euro cu centrul de...

Fraţii Cristescu speră la afaceri de 2,4 mil. euro cu centrul de agrement Arsenal Park Orăştie

Centrul de agrement Arsenal Park din Orăştie, dezvoltat de fraţii Cristescu, a finalizat anul 2017 cu afaceri de 1,9 milioane de euro, iar pentru acest an ţinteşte afaceri de 2,4 milioane de euro.

”Până acum am investit încă jumătate de milion de euro într-un traseu de căţărat pentru copii cu vârsta cuprinsă între patru şi opt ani, şi într-un club de noapte. Vrem să continuăm dezvoltarea şi să facem un poligon de trageri indoor şi să extindem aqua parcul”, a spus Marius Cristescu, unul din antreprenorii români care au investit zeci de milioane de euro în sectorul hotelier, dar şi în facilităţi de divertisment.

Anul trecut, centrul de agrement din Orăştie a atras 100.000 de vizitatori, iar pentru acest an estimează 150.000 de vizitatori, potrivit acestuia. Antreprenorul a investit şi anul trecut în dezvoltarea centrului, în extinderea parcării, dezvoltarea capacităţii centrului.

În centrul de agrement din Orăştie, Arsenal Park, fraţii Cristescu au investit până acum circa 15 mil. euro. În 2016, au investit 6 milioane de euro în deschiderea unui Aqua Parc în cadrul centrului. Tariful pentru o zi la aqua-parc este de 50 de lei pentru un adult şi de 40 de lei pentru un copil. Arsenal Park se întinde pe un teren de 80 de hectare şi oferă 230 de lo­curi de cazare în vile. O noapte de cazare pentru o persoană începe de la 55 de euro într-o cameră cu tematică militară (pre­cum camera ofiţer, ca­mera TAB sau camera Tun).

În centrul de agrement din Orăştie turiştii pot practica diverse activităţi, printre care instrucţie militară, lupte de airsoft şi paintball, tir cu arme de foc, cu arme de airsoft şi paintball, tir cu arcul, închiriere maşini de golf. Centrul de agrement a fost dezvoltat pe terenul unei foste fabrici de armament din Orăştie, cumpărat în 2001 de fraţii Cristescu.

Fraţii Cristescu deţin cea mai mare firmă de turism din judeţul Timiş

Omul de afaceri Marius Cristescu mai controlează alături de fratele său, Emil Cristescu, compania Bega Turism, cea mai mare firmă de turism din judeţul Timiş, ce administrează trei unităţi hoteliere în această zonă. Bega Turism include hotelul Timişoara, cu 209 camere, un hotel în Sânnicolau Mare, cu o capacitate de 45 de camere şi hostelul de două stele Nord din Timişoara cu 39 de camere.

Compania Bega Turism a finalizat anul trecut cu o cifră de afaceri de 47 de milioane de lei, faţă de afaceri de 38 de milioane de lei anul anterior, arată datele publice de la Ministerul de Finanţe. Lanţul hotelier şi-a crescut şi profitul net la 16,8 milioane de lei anul trecut, faţă de 9,2 milioane de lei anul anterior, arată aceiaşi sursă. Cei doi antreprenori mai controlează şi compania de servicii pentru industria petrolieră Foraj Sonde Craiova (FOSB).

Sursa: Ziarul Financiar

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments