web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Proprietarul Ropharma a investit 3,5 mil. euro într-o fabrică de lactate în judeţul Hunedoara

Proprietarul Ropharma a investit 3,5 mil. euro într-o fabrică de lactate în judeţul Hunedoara

Antreprenorul Mihai Miron, care controlează grupul Ropharma, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa farmaceutică, dar şi spitalul Sf. Constantin din Braşov, a investit 3,5 milioane de euro într-o fabrică din localitatea Baru, judeţul Hunedoara, care produce lactate sub brandul Vitalact.

”Consider că este mereu loc pe piaţă, dacă scoţi produse ieşite din tipar. Mă refer la lapte ecologic, la lapte cu proprietăţi terapeutice. Ne gândim să producem un lapte care să te facă să dormi mai uşor, altul care să te liniştească, etc. Ceva la limita între alimente şi suplimente alimentare”, a spus Mihai Miron, proprietarul brandului Vitalact.

Fabrica din Baru deţine echipamente de ultimă generaţie, personal specializat şi laborator propriu autorizat, unde este controlată calitatea laptelui şi a produselor finite. În plus, brandul Vitalact este susţinut şi de propria fermă de vaci şi de cele 1.500 hectare de terenuri agricole situate în comuna Doştat, jud. Alba.

Ferma a optat pentru creşterea vacilor în stabulaţie liberă, acestea având acces permanent la hrană, apă, şi beneficiind de un loc pentru mişcare şi de odihnă, fiind garantată astfel starea de bine a animalelor şi o calitate crescută a laptelui.

”Vitalact are privilegiul de a fi obţinut într-un flux integrat, aceasta însemnând siguranţa calităţii: lapte românesc, companie românească, brand românesc”, a spus Armando Popescu, directorul general al societăţii Bioef, deţinătoarea brandului Vitalact.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Verified by MonsterInsights
Produs în Ardeal

FREE
VIEW