web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Şeful aeroportului din Cluj a fost reales membru în conducerea ACI Europe

Şeful aeroportului din Cluj a fost reales membru în conducerea ACI Europe

David Ciceo, Directorul General al Aeroportului Internaţional Cluj, a fost reales membru în Consiliul Director al Airports Council International (ACI) – regiunea Europa pentru următorii 3 ani.

Alegerea lui Ciceo în Board-ul european reprezintă o realizare importantă pentru aviația civilă din România, o recunoaștere a performanțelor manageriale deosebite obținute în dezvoltarea Aeroportului Internațional Cluj și de asemenea o apreciere a activității sale pe plan internațional.

Airports Council International – regiunea Europa reunește peste 500 de aeroporturi și prin activitatea sa are o influență importantă în stabilirea strategiei de dezvoltare în industria aeroportuară, adoptarea legislației europene specifice și colaborarea cu ceilalți parteneri din aviație.

Având în vedere că aproximativ 80% din legislația aplicabilă aeroporturilor din România este legislația europeană, reprezentarea în Consiliul Director al organizației va reprezenta un avantaj semnificativ pentru Aeroportul Internațional Cluj și pentru aeroporturile din România, transmit oficialii aeroportului din Cluj-Napoca.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW