web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Ryanair intră pe aeroportul din Cluj-Napoca și lansează zboruri directe către Londra Southend cu prețuri începând de la 25 de euro

Ryanair intră pe aeroportul din Cluj-Napoca și lansează zboruri directe către Londra Southend cu prețuri începând de la 25 de euro

Ryanair, cea mai mare companie low-cost din Europa, a anunțat prima sa rută din Cluj, al cincilea său aeroport din România, cu un serviciu către Londra Southend, care va fi operat cu o frecvență de trei zboruri săptămânale începând din aprilie, ca parte a calendarului vara 2019.

”Suntem încântați să anunțăm prima noastră rută din Cluj, un nou serviciu către Londra Southend care va debuta în aprilie 2019 și va fi operat cu o frecvență de trei zboruri săptămânale, ca parte a programului nostru vara 2019. Pentru a sărbători scoatem la vânzare locuri în promoție de la doar 24.99€ pentru călătorii în aprilie și care sunt disponibile pentru rezervări până la miezul nopții, vineri, 15 iunie”, a spus Olga Pawlonka, Sales & Marketing Manager CEE & Balkans, Ryanair.

Ryanair a înregistrat anul trecut 129 de milioane de pasageri, în creştere cu 10% faţă de anul precedent, conform datelor anunţate de către reprezentanţii companiei.

Managementul aeroportuar a negociat 10 ani venirea Ryanair la Cluj

”Salutăm decizia Ryanair de a demara zboruri de la Cluj. Astfel, vom avea o nouă companie aeriană pe Aeroportul Internaţional Cluj, începând cu sezonul de vară 2019. Managementul aeroportuar a negociat cu Ryanair vreme de mai bine de 10 ani şi speră într-o colaborare constructivă benefică dezvoltării aeroportului dar şi a întregii regiuni. Pasagerii noştri vor aprecia cu siguranţă noua rută Ryanair spre Londra Southend precum şi ofertele de călătorie ale companiei pentru această rută”, a spus David Ciceo, Director General al Aeroportului Internaţional ”Avram Iancu” Cluj.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW