web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Producătorul de ţiglă metalică Depaco a deschis un centru de vânzare în Cluj

Producătorul de ţiglă metalică Depaco a deschis un centru de vânzare în Cluj

Producătorul de ţiglă metalică Depaco continuă consolidarea businessului şi deschide un centru regional de vânzare în Cluj-Napoca, care va permite o servire mai bună a zonei Ardealului. Compania vizează atingerea unei cote de piaţă de 20% în nordul şi centrul ţării în următoarele trei luni, ca rezultat direct al creşterii semnificative a distribuţiei numerice a produselor Wetterbest.

Primul centru regional Wetterbest a fost deschis în luna aprilie la Timişoara, şi face parte din strategia companiei de a-şi desfăşura activitatea în cât mai multe zone din ţară.

”Eram prezenţi şi până acum în Cluj, primeam comenzi prin intermediul reţelei de parteneri distribuitori, oamenii se interesau de produsele noastre. Întrucât exista interes, după o analiză a potenţialului economic al zonei am decis că este un pas necesar să avem propriul centru de vânzare. Experienţa anterioară de la Timişoara ne-a confirmat că este înţelept să fim mai aproape şi de această zonă”, a spus Valeriu Irimescu, CEO Depaco.

Unitatea cuprinde un spaţiu de birouri care va servi ca punct de preluare a comenzilor, precum şi un showroom. În plus, la o distanţă de aproximativ 20 km de centrul oraşului, compania deţine un depozit care va asigura stocurile necesare atât pentru vânzările directe, cât şi pentru reţeaua de parteneri de distribuţie din zonă.

Depaco face parte din grupul Teraplast Bistriţa

Depaco deţine una dintre cele mai mari capacităţi de producţie de ţiglă metalică şi accesorii din România, prin cele trei fabrici de la Băicoi (jud. Prahova), Podari (jud. Dolj) şi Sărăţel (jud. Bistriţa-Năsăud). Anul trecut, compania a raportat afaceri de 40 milioane euro. Începând din luna mai a anului 2017, Depaco face parte din grupul Teraplast.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW