web analytics
Sunteți aici

Proprietarul Vivo! Cluj a obţinut în primul trimestru venituri de 11,9 mil. euro din chirii

Grupul austriac Immofinanz, care deţine pe piaţa locală clădirile de birouri şi proprietăţile de retail Iride Business Park, Metroffice, S-Park, Victoria Park, Băneasa Airport Tower (office) şi centrele comerciale Vivo! din Cluj-Napoca, Piteşti, Constanţa şi Baia Mare, a realizat venituri din chirii de 11,9 milioane euro în primul trimestru, ceea ce reprezintă 20,2% din veniturile din închirieri totale la nivel de grup.

Proprietăţile de pe piaţa locală au o valoare totală de 622,3 milioane de euro, incluzând 9 clădiri de birouri (14,6% din intreg portofoliul de birouri) şi 6 proprietăţi de retail (23,1% din intreg portofoliul de retail), se arată în raportul financiar trimestrial al companiei austriece de dezvoltare imobiliară.

Proprietăţile Immofinanz din România reprezintă 19.3% din portofoliul total al companiei, incluzand 64 de proprietăţi cu o valoare de 809,3 milioane de euro. Rata de ocupare a portofoliului a crescut la finele lunii martie la 95,5%, de la 94,6% la 31 decembrie 2017.

49,8 milioane euro din închirierea celor 15 proprietăţi din România

Immofinanz a încasat anul trecut 49,8 milioane euro din închirierea celor 15 proprietăţi pe care le deţine în România, reprezentând 21,2% din veniturile totale din închirieri ale grupului. Compania are în România un portofoliu de nouă clădiri de birouri (cu o pondere de 14,2% la nivel de grup) şi şase proprietăţi comerciale (23% din portofoliul total pe retail al grupului). Valoarea totală a investiţiilor finalizate în România de către Immofinanz se ridică la 622,1 milioane euro.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW