web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Producătorul Ecolor din Jucu vrea să exporte anul acesta mobilier de 72 mil. euro

Producătorul Ecolor din Jucu vrea să exporte anul acesta mobilier de 72 mil. euro

Producătorul de mobilă Ecolor, controlat de compania suedeză Gyllensvaans Möbler şi Carl Widell, mizează pe o cifră de afaceri de 340 mil. lei (73 mil. euro) în acest an, în creştere cu 5,5% faţă de anul precedent. Ecolor şi-a planificat să exporte mobilier în valoare de 335 mil. lei (72 mil. euro) în 2018, cu 17 mil. lei (3,7 mil. euro) mai mult faţă de anul 2017.

Ecolor exportă în principal către magazine şi depozite IKEA, produsele companiei ajungâd în ţări precum Germania, Franţa, Belgia, Olanda şi Suedia, portivit reprezentanţilor companiei. Compania va ajunge la 690 de salariaţi în acest an, cu 36 mai mulţi faţă de anul precedent.

Ecolor are o fabrică în comuna Jucu din judeţul Cluj şi este al treilea cel mai mare exportator de mobilă din România, după Aramis Invest şi Taparo. Compania a fost înfiinţată în anul 2005 şi este controlată de Gyllensvaans Möbler, o companie suedeză care furnizează mobilă pentru IKEA din 1952, şi de Carl Widell, directorul general al fabricii de mobilă din comuna Jucu.

Sursa: Ziarul Financiar

 

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW