22.7 C
Cluj-Napoca
joi, iunie 13, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALRegina Maria a preluat centrele de recuperare Kinetic Sport&Medicine

Regina Maria a preluat centrele de recuperare Kinetic Sport&Medicine

Reţeaua de sănătate Regina Maria a preluat centrele Kinetic Sport & Medicine, furnizor de servicii de recuperare medicală cu locaţii în Bucureşti şi Cluj, aceasta fiind a 25-a achiziţie derulată în ultimii ani de compania de servicii medicale private. Kinetic Sport & Medicine Cluj-Napoca dispune de 8 cabinete pentru fizioterapie, un cabinet pentru consultaţii, dar şi o sală de gimnastică medicală de aproximativ 100 mp

”Urmând strategia ultimilor ani, ne dorim să avem alături parteneri care pot susţine standardul nostru de calitate şi nivelul înalt la care se practică medicina în cadrul Reţelei REGINA MARIA. Suntem singurul furnizor medical din România cu multiple acreditări internaţionale, iar studiile de piaţă realizate atât în rândul pacienţilor, cât şi al medicilor, ne plasează ca lider detaşat pe zona de calitate a serviciilor medicale. Clinica de recuperare medicală Kinetic Sport & Medicine este cea mai modernă din România, oferind proceduri şi tehnici practicate la nivel internaţional, în ţări precum Japonia, SUA, Australia şi Spania. În plus, serviciile clinicii vin în completarea circuitului pacientului de ortopedie, neurochirurgie sau alte specialităţi. Avem planuri de extindere atât în Bucureşti, cât şi în ţară”, a declarat Fady Chreih, CEO al Reţelei de sănătate Regina Maria.

Inaugurată în anul 2012, clinica Kinetic Sport & Medicine oferă servicii de kinetoterapie şi fizioterapie, cu un total de 12.000 de pacienţi în ultimii 6 ani, inclusiv Simona Halep, Irina Begu sau Horia Tecău. Kinetic Sport & Medicine a încheiat anul 2017 cu o cifra de afaceri de aproape 2 milioane de euro.

”Pentru Kinetic Sport & Medicine, parteneriatul cu Reţeaua Regina Maria oferă suportul de care avem nevoie pentru a ne pune în practică planurile de dezvoltare pe termen mediu şi lung, într-un context care susţine performanţa medicală şi standardul înalt al serviciilor. Intenţionăm să lansăm noi servicii, precum cele de refacere şi recuperare medicală pentru copii, un centru de excelenţă pentru coloana vertebrală, dar şi să extindem centrul din Bucureşti şi să deschidem noi centre în ţară. În prezent, Kinetic Sport & Medicine există şi în Cluj-Napoca”, a declarat Gelu Cosma, fizioterapeut si managerul clinicii Kinetic Sport & Medicine.

Kinetic Sport & Medicine Cluj-Napoca dispune de 8 cabinete pentru fizioterapie

În Bucureşti, Kinetic Sport & Medicine dispune de o suprafata de 500 mp şi 15 cabinete individuale de tratament, urmând să-şi dubleze spaţiul până la finalul anului 2018. Clinica din Cluj-Napoca dispune de 8 cabinete pentru fizioterapie, un cabinet pentru consultaţii, dar şi o sală de gimnastică medicală de aproximativ 100 mp.

Regina Maria are 45 de locaţii proprii, 5 spitale, 4 centre cu spitalizare de zi, 2 maternităţi, 8 campusuri medicale, 13 centre de imagistică, 20 de laboratoare de analize, bancă proprie de celule stem şi peste 180 de policlinici partenere în ţară.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments