10.7 C
Cluj-Napoca
duminică, iunie 16, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALGrupul german Bosch investeşte 7 mil. euro într-o clădire de birouri la...

Grupul german Bosch investeşte 7 mil. euro într-o clădire de birouri la Blaj, Alba

Grupul german Bosch a demarat lucrările de construcţie pentru o nouă clădire administrativă în cadrul fabricii din Blaj, judeţul Alba. Investiţia estimată la peste 7 milioane de euro se va realiza pe o suprafaţă de 5.700 de metri pătraţi şi va găzdui birouri pentru aproximativ 250 de angajaţi, precum şi cea mai mare parte a laboratoarelor de dezvoltare aflate în prezent în interiorul fabricii.

”Bosch şi-a extins activitatea de producţie la Blaj în ultimii ani, astfel că am decis să construim o nouă clădire care să susţină această creştere şi să asigure suficient spaţiu pentru noi proiecte ce vor contribui la dezvoltarea pe termen lung a fabricii”, explică Dirk Arnold, directorul general al unităţii de producţie Bosch din Blaj.

Bosch se afla la Blaj încă din anul 2007, când a construit unitatea de producţie Drive and Control, Bosch Rexroth. În prezent, fabrica din Blaj înregistrează creşteri considerabile, atât în sectorul soluţiilor de mobilitate, cât şi în cel al tehnologiei industriale, fiind un jucător important pentru Bosch.

Compania produce la Blaj, pe lângă echipamente de tehnologie industrială, componente electronice pentru sectorul auto. Grupul Bosch este prezent pe piaţa din România de aproximativ 25 de ani şi numără peste 6.500 de angajaţi în cinci entităţi.

Vânzări de 332 mil. euro pe piaţa din România

În anul 2016, Bosch a înregistrat un volum de vânzări de 332 milioane de euro pe piaţa din România. Pe lângă centrul de cercetare – dezvoltare din Cluj şi unităţile sale de producţie pentru Soluţii de mobilitate din Cluj şi din Blaj, Bosch mai operează şi o unitate de producţie de tehnică liniară, localizată de asemenea în Blaj, precum şi un centru de servicii de externalizare a proceselor de afaceri (BPO) în Timişoara. În Bucureşti, Bosch operează un birou de vânzări pentru produsele diviziilor Soluţii de mobilitate, Bunuri de larg consum şi Tehnologie pentru construcţii şi energie. În plus, o filială a BSH Hausgeräte GmbH, activă pe piaţa electrocasnicelor, are sediul, de asemenea, în capitala ţării.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments