web analytics
Sunteți aici

SMIRNEOS & Co a deschis un showroom de bijuterii în Cluj-Napoca

Compania SMIRNEOS & Co, proprietarul brandului de bijuterii FIRESC/FIRESQ, a deschis un showroom în Cluj-Napoca, cu scopul ”de a se apropia mai mult de clienţii din zona de vest a României”. Decizia deschiderii acestui showroom sub marca Brilliant Point este menită să consolideze prezenţa fizcă a brandului FIRESC/FIRESQ dincolo de online.

”Peste 50% din vânzare se face online în acest moment. Diamante.ro este singurul site unde se pot găsi creaţiile FIRESC  dar ,fizic,  mai sutem prezenţi în Constanţa şi în Bucureşti, pe Calea Victoriei. Clujul a fost o opţiune  firească pentru acest moment. Avem din ce în ce mai mulţi clienţi din zona de vest şi Brilliant Point le va uşura mult orice contact cu noi. Oricine poate veni să vadă modelul unui inel de logodnă ori verighete din aur de 18kt cu diamante certificate internaţional”, a spus Lucian Constantinescu, brand manager FIRESC.

Conceptul cu care SMIRNEOS & Co, proprietarul brandului FIRESC/FIRESQ vine în Cluj Napoca este cel cunoscut în Statele Unite şi în Occident ca ”bricks & clicks”, varianta prin care un brand mixează prezenţa sa atât în online cât şi offline.

”Acest concept nu este o modă ci, mai degrabă, o necesitate.  În online creşterile sunt constante doar că nu putem ignora contactul fizic cu clienţii mai ales că, în cazul nostru, încrederea este esenţială. Suntem de 25 de ani pe această piaţă exclusivistă a bijuteriilor din aur de 18 kt cu diamante certificate internaţional şi clienţii au încredere atât în creaţiile noastre cât şi în sistemul complex de post garanţii pe care îl avem. Dar asta nu înseamnă că trebuie să ne oprim aici. Nu. Construim în continuare un brand românesc cu toleranţă zero faţă de orice compromis”, afirma Lucian Constantinescu.

Achiziţia unui inel de logodna din aur sau a altor accesorii valoroase implică o serie de procese şi proceduri pe care un client le face. De la research la confirmarea comenzii si plata, totul este necesar sa se desfasoare transparent si in siguranta. Brilliant Point by FIRESC/FIRESQ rezolva aceasta problema a clientilor din vestul Romaniei care au nevoie de un sfat oferit ”face to face” sau care vor sa probeze pur si simplu bijuteriile pe care le-au vazut online pe Diamante.ro.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW