web analytics
Sunteți aici

USAMV Cluj-Napoca lansează marca proprie de produse alimentare ”Gourmeticus Academicum”

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) din Cluj-Napoca a anunțat lansarea propriului brand de produse alimentare – Gourmeticus Academicum. Primul produs lansat spre vânzare este iaurtul din lapte de vacă, care va fi prezentat în laboratorul în care se și produce.

Alte produse sub marca ”Gourmeticus Academicum”, ce vor intra în perioada următoare, după obținerea autorizațiilor legale, în circuitul de producție și vânzare, sunt cele de panificație, patiserie și produse din carne.
Facultatea de Știința și Tehnologia Alimentelor funcţionează în cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca şi pregăteşte specialişti în domeniul de licenţă – Ingineria Produselor Alimentare.

Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca este continuatoarea prestigioasei şcoli superioare de agricultură clujene, fondată cu 145 de ani în urmă, în octombrie 1869, sub numele de Institut de Învăţământ Agronomic Cluj-Mănăştur. În anul 1906, Institutul a fost ridicat la rang de Academie, purtând numele de Academia de Agricultură Cluj.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW