web analytics
Sunteți aici

Bio Eel din Târgu-Mureş a vândut anul trecut medicamente de 340 mil. lei

Producătorul şi distri­buitorul de medicamente Bio Eel din Târgu-Mu­reş a avut anul trecut afaceri de 340 de milioane de lei, cu 11% mai mult decât în anul prece­dent, potri­vit da­telor pu­bli­ce de la Minis­terul de Finanţe. Creşterea afacerilor com­paniei s-a moderat anul trecut faţă de perioada 2015-2016, când vânzările Bio Eel au crescut cu aproape 50%. Profitul companiei a trecut pragul de 5 mi­lioane de lei, în creştere cu 18% faţă de 2016, iar numărul de angajaţi a ajuns la 217 persoane.

Bio Eel este o companie cu capital integrat privat şi a intrat în afaceri în 1992 prin producţia de medicamente şi cosmetice. Bio Eel şi-a extins liniile de business şi dincolo de activitatea de producţie şi a ajuns să importe şi să distribuie produse farmaceutice pentru mai multe companii farmaceutice locale şi internaţionale. Potrivit informaţiilor de pe site-ul propriu, Bio Eel deţine reţea proprie de distribuţie.

Din portofoliul Bio Eel fac parte peste 100 de produse, medicamente cu pre­scripţie (Rx), medicamente fără reţe­tă (OTC), suplimente alimentare şi pro­duse cosmetice. Printre produsele Bio Eel se numără Rivanol sau Defibryl, un medicament care are substanţa activă para­cetamolul, utilizat în tratamentul febrei.

Bio Eel controleză lanţului de farmacii Ecofar­ma­cia din Braşov

Compania este controlată de omul de afaceri Albert Attila, care deţine 50% dintre acţiuni şi este şi adminis­tratorul firmei, iar restul de 50% sunt deţinute de Scheftsik de Szolnok Jean Stephan Georges, un cetăţean francez. Compania Bio Eel este şi acţionarul majoritar al lanţului de farmacii Ecofar­ma­cia din Braşov, deţinând 60% dintre acţiu­nile companiei din retailul farma­ceu­tic.

Sursa Foto: Facebook Bio Eel

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW