web analytics
Sunteți aici
Home > LOCURI DE MUNCĂ > Britanicii de la Thomsons Online Benefits angajează 70 de oameni pentru centrul de la Cluj

Britanicii de la Thomsons Online Benefits angajează 70 de oameni pentru centrul de la Cluj

Furnizorul britanic de servicii software pentru personalizarea, implementarea și administrarea pachetor flexibile de beneficii și programe de fidelizare a angajaților Thomsons Online Benefits a inaugurat noul sediu situat în clădirea The Office din Cluj-Napoca, anunțând că va angaja încă 70 de persoane până la sfârșitul acestui an. Compania a ajuns în prezent la 230 de angajați.

Stephen Read, CEO-ul Thomsons
Stephen Read, CEO-ul Thomsons

”Am ales să investim la Cluj, unde sunt unii dintre cei mai inteligenți și talentați colegi ai noștri, pentru a ne îndeplini misiunea de a schimba, în bine, tot ceea ce înseamnă sistemul de beneficii oferite angajaților. Ne reînnoim angajamentul de a oferi servicii excepționale clienților noștri prin stabilirea la Cluj a centrului nostru tehnologic și operațional din România, a declarat Stephen Read, CEO-ul companiei Thomsons.

Planurile de viitor includ mărirea echipei din Cluj și dezvoltarea de noi servicii pentru clienți.

”Investiția noastră în România este un element important al strategiei business-ului nostru și ne propunem să avem 300 de angajați până la finalul anului curent și mult mai mulți până la sfârșitul 2019. Ne aflăm într-un moment în care rolurile noastre din Cluj devin din ce în ce mai complexe, pe latura tehnică, de business și de leadership. Clujul este sediul pentru care am planificat cele mai mari investiții în perioada următoare. Simțim schimbări relevante în nivelul și calitatea ofertelor de clădiri de birouri și de infrastructură, a transportului și a facilităților oferite de Cluj-Napoca, ceea ce îl face un oraș atractiv pentru oamenii noștri”, a declarat Abdel Azzam, Managerul General al biroului Thomsons din Cluj-Napoca.

Clujul găzduiește centrul tehnologic și de operațiuni Thomsons din România, cu principalele arii de business: tehnologia revoluționară, excelența în servicii pentru clienți și expertiza în beneficii, puse în valoare de angajați curajoși, ambițioși și pasionați de tehnologie.

”Avem facilitățile potrivite de a recruta și a recompensa cei mai potriviți oameni de pe piața clujeană și suntem recunoscători pentru talentul, pasiunea și ambiția pe care le găsim aici. Ne diferențiem pe piața locală prin pachetele de beneficii special gândite și complet adaptabile la nevoile fiecărui angajat, ceea ce completează viziunea noastră de a ne susține oamenii în momentele speciale din viața lor. Cultura noastră deschisă, incluzivă și prietenoasă e condusă în mod natural de către oamenii noștri din Cluj, iar ei, la rândul lor, transmit valorile companiei în comunitatea clujeană, prin inițiative de responsabilitate socială”, a declarat Joanna Bean, Manager General Resurse Umane.

Thomsons a deschis primul birou în Cluj-Napoca în primăvara anului 2012, iar datorită talentului și profesionalismului întâlnit pe piața clujeană, echipa a crescut în mod constant până la 230 de angajați în prezent.

Clujul a devenit un centru tehnologic inovator pentru compania britanică Thomsons, o sursă de excelență în servicii oferite clienților și expertiză în software-ul Darwin™, care susține platforma online de beneficii pentru angajați numărul 1 din lume. Cu peste 2 milioane de beneficiari în peste 90 de țări, utilizat în 30 de limbi, software-ul Darwin™ asigură administrarea pachetelor de beneficii pentru angajați oferite de companii de top la nivel mondial.

Echipa Thomsons de la Cluj
Echipa Thomsons de la Cluj

Michael Whitfield și Chris Bruce – fondatorii Thomsons la Londra

Noul sediu Thomsons din clădirea The Office este mai spațios și mai bine adaptat nevoilor echipei, cu săli de conferință, sală de jocuri, zone de relaxare, zonă de luat masa și una dintre cele mai frumoase terase din Cluj. Toate acestea creează un mediu vesel și plin de culoare, care contribuie la confortul angajaților și încurajează munca în echipă.

La evenimentul de inaugurare au participat Chris Bruce, co-fondator și director general al companiei, Stephen Read, CEO, membri ai conducerii companiei, precum și ambasadorul Marii Britanii, Paul Brummell, alături de reprezentanți ai universităților și organizațiilor IT din Cluj. Compania a fost fondată în 2000 la Londra de Michael Whitfield și Chris Bruce și are birouri în Marea Britanie, Singapore, România și în Statele Unite.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Verified by MonsterInsights
Produs în Ardeal

FREE
VIEW